No jak troszkę, to znaczy 400+ kuniamgtan pisze:tylko Evelina "troszkę" zmodyfikowana...
a jakie zabiegi planujesz w motorze?
A jak zabiegi będą trafione, to opiszę.
Moderator: G0 Karcio
No jak troszkę, to znaczy 400+ kuniamgtan pisze:tylko Evelina "troszkę" zmodyfikowana...
a jakie zabiegi planujesz w motorze?
właściwa ... never mind... temat o ciekawszym projekcie niż moje autoMatthewG pisze:Która generacja Evo?
A to miło. Mnie też brzmienie silnika przyciągało zawsze do R32 - basowa plujka na dole, wrzask na górze. Prawdziwy hothatch.mgtan pisze:ale i tak mam słabość do MKV Golfa... szczególnie R32 i jego brzmienia... szczególnie na jakimś ładnym wydechu... poprostu zaje... tzn piękny
Do dzisiaj jak widuje pod robotą R32 to jak małe dziecko trochę... oczywiście nie rozstałbym się z eveliną na korzyść golfa ale tak czy siak.... "must have"
Nie, nie... Eveliny nie sprzedam, za długo szukałem egzemplarza bez przejść ... żadnych przejśćzlos pisze:A to miło. Mnie też brzmienie silnika przyciągało zawsze do R32 - basowa plujka na dole, wrzask na górze. Prawdziwy hothatch.mgtan pisze:ale i tak mam słabość do MKV Golfa... szczególnie R32 i jego brzmienia... szczególnie na jakimś ładnym wydechu... poprostu zaje... tzn piękny
Do dzisiaj jak widuje pod robotą R32 to jak małe dziecko trochę... oczywiście nie rozstałbym się z eveliną na korzyść golfa ale tak czy siak.... "must have"
A sprzedaj w cholerę tą evelinkę-telepankę, coś się Tobie wybierze ze zdrowych R32-ek
Nawet jak nie sprzedasz Evci, to kupimy Ci R32 i wyślemy pocztą
BTW: Jeśli właściwa gen. Evci, to najwyżej Mk8 - potem było już ciężkie auto. Trafiłem?
Nagrzebane na ponad 380... w Golfie jest DSG a w EVO daje radę ACD coś za coś... de facto zupełnie inne samochody w prowadzeniu i przeznaczeniu.MatthewG pisze:Jeśli masz nadłubaną IX (strzelam +/-380 koni) to nie byłbym taki pewien, że sobie z 360 konną eRką w DSG poradzi. Jarek mając 340 koni objeżdżał Xtki z taką mocą, a różnica w masie między IX a X nie jest aż taka duża.
Trzeba Rybaka pytać, kiedyś pisał ile ma do 200km/h jego R20. Jak miałem 400+ w golfie to klepałem jak chciałem evo VIII 377kmmgtan pisze:Ciekawe ile takie np. 450 konne R/R32 ma do 200km/h... wie ktoś może? 13sek?
Ja powiem Ci że Eve nie zamieniłbym na R... kupiłbym R do EVy... a co! komplet musi być tzn żeby nie było to wyjaśnie że tylko R32 a nie R jak dla mnie. To tyle ze strefy marzeńdaniel1d pisze:Trzeba Rybaka pytać, kiedyś pisał ile ma do 200km/h jego R20. Jak miałem 400+ w golfie to klepałem jak chciałem evo VIII 377kmmgtan pisze:Ciekawe ile takie np. 450 konne R/R32 ma do 200km/h... wie ktoś może? 13sek?
Co do porównania evo vs golf R32, to do jazdy na co dzień na miasto wybrał bym golfa. Pierwszy raz jak jeździłem evo to byłem w szoku zajeżdżam do domu chcę zawrócić a tu się nie mogę wyrobić na raz ( taki ma słaby skręt).
3.7/3.8 do 100km/h i chyba 13 z grosikiem do 200km/h, ale pewności nie mam...mgtan pisze:Ciekawe ile takie np. 450 konne R/R32 ma do 200km/h... wie ktoś może? 13sek? mówie o aucie drogowym a nie na slikach i torze testowym na 1/4
Niestety,mam tylko marne 430,ale może kiedyś popłaczę Patowi w rękaw,że auto nie jedzie, to może ze dwadzieścia kucy dorzuci,bo teraz to się ledwo człapie,3.8 do setki,11.9 ćwiartka,13.7 do 200 (do dwustu czas będzie z deka lepszy jak się zrobi mały niuans,który występuje przy ok.190 km\h i pierdzieli czas do dwustu wg.mnie o dobre 0.5s).To na tyle gwoli ścisłości.Mateusz,my teraz to chyba musimy zrobić bi moto,jakiś drugi silnik wrzucić do naszych erek żeby dogonić Tomka czy Daniela na autostradzieMatthewG pisze:Jarek nie ma 450 koni.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 45 gości