[MK4] .:R line
Moderator: G0 Karcio
[MK4] .:R line Diagi
lukas640, koszt w zależności od odległości jaką masz do Nurburga, miejsca noclegu, ilości dni na ile jedziesz i ilości rund jaką chcesz przejechać lub uda Ci się przejechać. Jak coś to pytaj na PW żeby tu OT nie robić.
Re: [MK4] .:R line Diagi
Dopiero tutaj wyszło ustawienie wysokości auta i ciśnienia w oponach. Po jednym kółku już wiadomo jak ustawić auto żeby było idealnie a zwłaszcza po zdjęciach.sagano88 pisze:Uwielbiam ogladac takie zdjecia. Super wyglada Golfik Zwlaszcza jak kladzie sie na lukach i prawie szura po asfalcie.
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
Niezła frajda i foty cud malina. Też bym ie tak pobawił ale bym pękał pewnie żebym nie wypadł i czarnucha nie zarysował
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
Miałem 2.3 przód i 2.1 tył. Przy tej masie, przy 225/35 i miękkiej komfortowej gumie to minimum. Teraz wiem że tył może zostać ale przód lepiej 2.4 albo nawet 2.5 powinien być nadmuchany do takiej jazdy.
piękna sprawa, film z przejazdu miło się ogląda a w tle Limp Bizkit 6:30 delikatny bok, wcześniej widać jak Ibi się złapała na to samo miejsce
w ogóle taki przejazd to niezły sprawdzian dla motoru i turbo, przy ~ 150C oleju łatwo ugotować turbo
w ogóle taki przejazd to niezły sprawdzian dla motoru i turbo, przy ~ 150C oleju łatwo ugotować turbo
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
kierowca o mocnych nerwach
ogladajac film kilka razy wstrzymalem oddech
ogladajac film kilka razy wstrzymalem oddech
______LET's GOLF______
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
No nie dość ze musisz być mocno skupiony na swoim aucie to jeszcze patrzec w lusterka czy cię coś nie zmiecie
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
ile czasu zajelo Ci przejechanie całej pętli ?
______LET's GOLF______
Nie liczyłem, chciałbym to kiedyś zrobić ale był zbyt duży ruch na torze ze względu na Carfreitag (nieoficjalna impreza rozpoczynająca sezon) bałem się, że poniesie. W rozbitych autach wyjeżdżających z toru (czasami też i na dachu bo byłem świadkiem) co jest tam normalką, znajdują się właśnie często urządzenia do pomiaru czasu.
dobrze się prezentowało auto w Rothen. szkoda że nie zdąrzyliśmy pogadać nadrobimy w Nysie
Ale z Nurburgringiem to mnie zaskoczyłeś ,napewno mega zabawa. Jeździłęś ze smyczą /esp,asr / ? i co na tor powiedziały opony ?
będziesz miał chwilę kliknij po gg
Ale z Nurburgringiem to mnie zaskoczyłeś ,napewno mega zabawa. Jeździłęś ze smyczą /esp,asr / ? i co na tor powiedziały opony ?
będziesz miał chwilę kliknij po gg
Nadrobimy nadrobimy jak tam trafie mam nadzieje.
No gdzie ESP.. czywiście kagańce wyłączone. Opony muszą byc naprawdę górne, brałem to pod uwagę kupując już poprzednie ContiSportContact 3 że ma trzymać nie tylko na suchym jak najlepiej ale też najważniejsze na mokrym i ma być komfort i niski poziom hałasu. Tu F1 Asymmetric spisały się idealnie podczas tej jazdy i to kolejne gumy, które mogę śmiało polecić i do jazdy na codzień i do jazdy ekstremalnej na każde warunki.
No gdzie ESP.. czywiście kagańce wyłączone. Opony muszą byc naprawdę górne, brałem to pod uwagę kupując już poprzednie ContiSportContact 3 że ma trzymać nie tylko na suchym jak najlepiej ale też najważniejsze na mokrym i ma być komfort i niski poziom hałasu. Tu F1 Asymmetric spisały się idealnie podczas tej jazdy i to kolejne gumy, które mogę śmiało polecić i do jazdy na codzień i do jazdy ekstremalnej na każde warunki.