[Gollf MK2] Golf GTD od 1 6 D
Moderator: G0 Karcio
- inż. Mk2_marcin
- Golfista
Golf GTD od 1 6 D
No i długo wyczekiwana aktualizacja po sporej przerwie:
Lakier teraz schnie i potem będzie polerowanie, miejmy nadzieje że nie skopali przy dobieraniu lakieru.
Wielkie podziękowania dla Węgla bo ja bym się nie odważył
Lakier teraz schnie i potem będzie polerowanie, miejmy nadzieje że nie skopali przy dobieraniu lakieru.
Wielkie podziękowania dla Węgla bo ja bym się nie odważył
Golf GTD od 1 6 D
No w końcu coś się ruszyło u Ciebie mnie czeka to samo aż się boję szyby ruszać
Golf "Drugi" by finch
Mój Turbo Kopciuch
Vw jest bogiem, Prędkość nałogiem, Turbo zabawą a Diesel podstawą
LPG? Nawet porządne zapalniczki są na benzynę
diesel4ever
Mój Turbo Kopciuch
Vw jest bogiem, Prędkość nałogiem, Turbo zabawą a Diesel podstawą
LPG? Nawet porządne zapalniczki są na benzynę
diesel4ever
Golf GTD od 1 6 D
No w końcu.... może będę miał to szczęście i zobaczę golfa toczącego się o własnych siłach
Re: Golf GTD od 1 6 D
juz za rok ,moze za dwaDobrocha pisze:No w końcu.... może będę miał to szczęście i zobaczę golfa toczącego się o własnych siłach
Golf GTD od 1 6 D
Lakier dalej schnie i nie jest twardy za to dziś przeszlifowałem papierem 400 na mokro obrysy i chyba będę od nowa malował bo wcześniej nie wyglądały. Również dziś sprawdzałem air na zaworku takim jak ma Wegiel i w sumie nawet chodzi to
Golf GTD od 1 6 D
Golfik będzie żył jeszcze troszkę pracy ale w Maju wyjdzie nie ma pisiora żeby tyle stał
Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
- duzy_przemo
- Gadatliwa bestia
To postaraj się by odcięcie stary/nowy lakier nie wyglądało tak jak poprzednio, teraz będziesz miał spory próg.1 6 D pisze:Lakier dalej schnie i nie jest twardy za to dziś przeszlifowałem papierem 400 na mokro obrysy i chyba będę od nowa malował bo wcześniej nie wyglądały.
Ramę okna zamaskuj troszkę wyżej i do tego miejsca tylko lekko "zapruszaj" lakierem.
Golf GTD od 1 6 D
duzy_przemo, Wegiel i szczep już ogarniają te podszybie. Tak polerowali że podkład wyszedł miejscami i położyli kolejna warstwę.
- duzy_przemo
- Gadatliwa bestia
Ich popisowy numer widziałem na aucie Dobrochy , mam nadzieje że u Ciebie się lepiej postarali1 6 D pisze:duzy_przemo, Wegiel i szczep już ogarniają te podszybie. Tak polerowali że podkład wyszedł miejscami i położyli kolejna warstwę.
Golf GTD od 1 6 D
duzy_przemo, Golf i tak nie będzie lalką która z łatwością się dostanie na najlepsze zloty, już nawet nie napalam się na zdobycie jakiejkolwiek nagrody
Ale ty marudzisz1 6 D pisze:duzy_przemo, Golf i tak nie będzie lalką która z łatwością się dostanie na najlepsze zloty, już nawet nie napalam się na zdobycie jakiejkolwiek nagrody
Golf GTD od 1 6 D
1.6 D nie masz co sie przejmowac ja malowalem niby u profi lakiernika ,fakt ,ze wlozyl sporo pracy i serducha,a ja sporo siana,ale bez mega poprawek sie nie obylo,a wciaz i tak nie jest tak jak chcialem. Dlatego jak Wegiel i reszta pomalowali ci to za "usmiech soltysa" i jest w miare ok to powinienes sie tylko cieszyc:) a tak poza tym to i tak z zewnatrz pseudo rat:P