[GOLF MK3] VR6 Yellow Cab :) all foto str. 1
Moderator: G0 Karcio
- RafaelloW007
- Forum Master
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
pewnie... najlepiej zrob identyczne. Grunt to miec wlasny pomysl...sean12 pisze:z kąd dorwałeś takie fotele i ile trzeba za nie zabulic..? bo tez bym chciał takie sobie wstawic
to czarne to konserwacja... a ze progi beda zalozone to i tak tego nie bedzie widac. A lepiej zeby byl dobrze zakonserwowany tam gdzie oko nie dojrzy... w koncu to mk3 heheWłochaty pisze:Fredi88, progi zakładasz?? bo na 2 zdjęciu coś tak czarnego się odznacza na dole
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
[mk3 VR6] Yellow Cab :) all foto str. 1
ogolnie to sie obijam... przyznam sie bez bicia...
jak silnik jest juz na wierzchu to postanowilem w niego zajrzec, rozrzad jest jak najbardziej ok wiec nie ruszam. Biore sie za to za glowice, gumy na zaworach, pierscienie itp...
Bude mysle ze zloze przy jakims slonecznym wolnym dniu... musze tylko urlop z roboty zalatwic bo jak mam skladac sam i po 1h dziennie to mi sie odechciewa. Lepiej raz a konkretnie ruszyć
jak silnik jest juz na wierzchu to postanowilem w niego zajrzec, rozrzad jest jak najbardziej ok wiec nie ruszam. Biore sie za to za glowice, gumy na zaworach, pierscienie itp...
Bude mysle ze zloze przy jakims slonecznym wolnym dniu... musze tylko urlop z roboty zalatwic bo jak mam skladac sam i po 1h dziennie to mi sie odechciewa. Lepiej raz a konkretnie ruszyć
się rozumieto czarne to konserwacja... a ze progi beda zalozone to i tak tego nie bedzie widac. A lepiej zeby byl dobrze zakonserwowany tam gdzie oko nie dojrzy... w koncu to mk3 hehe
i nie siedź tyle na forum tylko składaj bo nie mogę się doczekać końca
- kler_b
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: [mk3 VR6] Yellow Cab :) all foto str. 1
jest tyle innych ciekawych kolorkow ze na pewno cos znajdziesz ciekawwgo dla siebie.kostek pisze:No i masz,podkupili mnie z kolorem
Sam planowałem kombinować coś z żółtym,wiele osób mówi że z lekka przypałowy kolor ale mnie się to widzi
No nic,powodzenia kolego,czekam niecierpliwie aż nabierze to ostatecznych kształtów bo jestem bardzo ciekaw,jedno jest pewne-to będzie jedno z najbardziej rozpoznawalnych aut na polskiej scenie VAG.
VW Polo: viewtopic.php?p=3964687#3964687" onclick="window.open(this.href);return false;
widze ze moj zolty nie bedzie juz jedyny
Sprzedam pozostalosci po mk3 ABF, Corrado G60 czesci Info na PW
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c80 ... c3539.html" onclick="window.open(this.href);return false;
pojary nie ma ale jak do tej pory to byla jedyna
żółta trójka
pojary nie ma ale jak do tej pory to byla jedyna
żółta trójka
Sprzedam pozostalosci po mk3 ABF, Corrado G60 czesci Info na PW
- robal264
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
moim zdaniem Fredi szykuje ostateczną odsłonę oraz kolejny wystrzał niespodzianek dopiero na sezon 2011 nie ma się co spieszyć moim zdaniem bo chyba na żaden zlot w końcówce obecnego sezonu się kolega nie szykuje ?
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
odebralem silnik... troche czesci wymienilem. Odebralem tez zalegle graty od lakiernika... (tak tak, lezaly tam ponad miesiac ) czyli tylny zderzak, drzwi kierowcy i lotke... Szukam jeszcze czarnych dywanow w idealnym stanie, bo moje sa średnie... czekam na sufit i trzeba wziac ruszyc te 4 litery i go w koncu poskladac... Jeszcze silnik trzeba pomalowac odpowiednio. Mam nadzieje ze do zimy skoncze Niedlugo jade z kobieta troche odpoczac... bo na urlopie jeszcze nie bylem. Takze od nastepnej niedzieli szukac mnie w karpaczu hehe. Po powrocie trzeba sie z grubej rury wziac za mk3.
Jeden spory wydatek zostawiam na zime, lub tuz po... ale wygladu to raczej nie zmieni... Chodzi o air ride... Ale to tylko głośne marzenia poki co... Jak uzbieram, wywleke auto na montaz to sie pochwale. Z tym ze mowie, nie ma co liczyc ze przed zima takie cos zagosci. Bo w tym roku juz dosc kasy poszlo w auto...
Nie bedzie juz raczej szalu... Audio bedzie "normalne" tzn dobrze zrobione, ale bez jakis kokosow. Ma grac przyjemnie, a nie wypychac szyby w aucie. Takze bede prawdopodobnie skladal zestaw typu "najlepszy z najtanszych".POOREK pisze:moim zdaniem Fredi szykuje ostateczną odsłonę oraz kolejny wystrzał niespodzianek dopiero na sezon 2011
Jeden spory wydatek zostawiam na zime, lub tuz po... ale wygladu to raczej nie zmieni... Chodzi o air ride... Ale to tylko głośne marzenia poki co... Jak uzbieram, wywleke auto na montaz to sie pochwale. Z tym ze mowie, nie ma co liczyc ze przed zima takie cos zagosci. Bo w tym roku juz dosc kasy poszlo w auto...