Czasem to nie jest gwint TA Technix ? Bo wlasnie niby na nich nie mozna dobrze zglebic autakacpersky pisze:Tyl nie siadl zbyt wiele wiec cos jeszcze bedziemy rzezbic.
pozdro
[mk4] by KACPERSKY ( bora front, 18'' white audi a8, gleba )
Moderator: G0 Karcio
- maciekpppp87
- Ma gadane
- Kontakt:
- bartek1351
- Ma gadane
- Kontakt:
rozkrec tyl i wyjmij regulacje jeszcze z 1,5 cm usiadzie wiem bo bede to przerabial u siebie ;]
153KM/328Nm
GOLF MK7 1.6TDI CLHA+
GOLF MK7 1.6TDI CLHA+
- kacpersky
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
No to zaczynamy powolutku. Narazie przyszly dystanse na tył 25mm i na przod 20 mm.
Do tego doszedl gwint MTS Techniks:
W miedzyczasie byla zmiana hamowni czyli klocki przod, tarcze i klocki tyl i dwie linki od recznego.
Nastepnie zostalo tylko zalorzyc dystanse i gwint i go ustawic:
Troche kasy poszlo ale teraz zostalo juz tylko najfajniejsze a tymczasem wyglada to tak:
Wielkie dzieki dla Macka "maciekpppp87" za pomoc przy skladaniu zawieszenia i dla Marcina "Garyvw" za doping psychologiczny
Do tego doszedl gwint MTS Techniks:
W miedzyczasie byla zmiana hamowni czyli klocki przod, tarcze i klocki tyl i dwie linki od recznego.
Nastepnie zostalo tylko zalorzyc dystanse i gwint i go ustawic:
Troche kasy poszlo ale teraz zostalo juz tylko najfajniejsze a tymczasem wyglada to tak:
Wielkie dzieki dla Macka "maciekpppp87" za pomoc przy skladaniu zawieszenia i dla Marcina "Garyvw" za doping psychologiczny
- mr_exclusive
- GTI POWER
- Kontakt:
No Panie, nieźle fura siedzi Już się nie mogę doczekać jak zobaczę ją na żywo
Ostatnio zmieniony czw maja 21, 2009 23:50 przez mr_exclusive, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdr,
Arek
Moje EX GTI Turbo:
viewtopic.php?t=169032
Polo 9N 1.9TDI Highline
Tani Hosting www zapraszam!
Arek
Moje EX GTI Turbo:
viewtopic.php?t=169032
Polo 9N 1.9TDI Highline
Tani Hosting www zapraszam!
- daniocrack
- Forum Master
- Kontakt:
NO to jeszcze troche dawac w dol przod jak moznakacpersky pisze:daniocrack, mr_exclusive, kkkubek, miko, - dziekowac pany.nie jest az tak straszniedaniocrack pisze:z tego co widze to trzeba straszenie uwazac przy jezdzie golfikiemPrzod jeszcze by troche usiadl ale tyl juz maks na dolekkkubek pisze:Kacper mozna jeszcze troche zjechac nizej ?
NORD-VAG.PL