Moderator: G0 Karcio
i tu zrobiłeś gafę...Domismchw pisze:zrobiłem dystanse laserowo dwie sztuki po 25mm
chłodnica fajna, tylko jest jeden problem... znaleźć taką w dobrym stanie trudno, zaś nowa to cena kosmicznaeuglen pisze:polecam chłodnicę wraz z dwoma wiatrakami z Toledo AFN
euglen pisze:Toledo AFN, "wyjścia" po lewej stronie.
No dobra,tylko powiedzcie mi,co one mają w sobie takiego,co czyni je lepsze od ori 1,6TD? Grubsze radiatory?marcinas1983 pisze: z seata inca 1.9D. Ma wyjścia po lewej stronie
to mają lepsze, że węże mają po lewej stronie i czasem znacząco to ułatwia wszelkie tuningi. U mnie gdyby klimy nie było to ori z 1.6TD by pasiła, ale jak już jest klima i kompresor to jedynie chłodnica z wyjściami po lewej stronie rozwiązuje problem. Rdzenie nie są wcale grubsze tylko standardowe.Michał_1977 pisze:No dobra,tylko powiedzcie mi,co one mają w sobie takiego,co czyni je lepsze od ori 1,6TD? Grubsze radiatory?
marcinas1983 pisze: węże mają po lewej stronie i czasem znacząco to ułatwia wszelkie tuningi
Czyli nic co by mnie przekonało,bo chłodzenia lewe króćce mi nie poprawią...marcinas1983 pisze: Rdzenie nie są wcale grubsze tylko standardowe.
Posłuchałem inżyniera arwam'amarcinas1983 pisze: relikt prehistorii wyjechał... że też Ciebie pokusiło coś takiego wkładać pod maskę
Podjadę,ale żeby się tylko nie okazało,że będzie gorzej...marcinas1983 pisze: jak ogarniesz auto to podjedz na hamownie zobaczymy co się zmieniło względem poprzedniego turbo.
Musze jeszcze spróbować moje uzupełnić w trójnik,którego nie zamontowałem,bo stwierdziłem,że nie ma takiej potrzebyDomismchw pisze: mam na zbyciu MBC
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości