VW GOLF MK3 2e TURBO by vw_golf3
Moderator: G0 Karcio
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
BlackAcid, wymieniajac sam blok musisz przynajmnie honowac tuleje( jesli w twoim ady masz wiesze tloki niz byly w 2e.. ogolnie lepij robic caly remont w tym momencie.. co do pytania...pytac kazdy moze jeden lepiiej drugi gorzej.... pytania z cyklu co potrzeba by uturbic sa tymi drugimi... wystarczy
a pomyslec
b uzyc szukaj u gory forum.. taki ciemniejszy niebieski napis( chyba go na czerwono powinni zroic)
c pomyslec...
a propo moich robot, to takze domowe roboty...
a pomyslec
b uzyc szukaj u gory forum.. taki ciemniejszy niebieski napis( chyba go na czerwono powinni zroic)
c pomyslec...
a propo moich robot, to takze domowe roboty...
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
evolution troszke zboczylismy z tematu. po pierwsze nie rob ze mnie idioty dokladnie tlumaczac gdzie jest szukajka na stronie. po drugie jesli nie chcesz odpowiadac to nie odpowiadaj. zadalem pytania ktorych nie bylem pewien a musze byc pewien wszystkiego bo czasu bede mial bardzo malo na jakiekolwiek mody a chce to zrobic bardzo. nie jestem profesjonalista w tej dziedzinie, malo tego totalnym amatorem ale mimo to chce i to chyba bardziej sie chwali niz mialbym machnac reka i powiedziec ''ni ma synsu'' Ty zakladajac pierwsze turbo zakladam ze zrobiles to sam bez najmniejszej porady i efekt byl piorunujacy.gratuluje i chwala Ci za to.. daj szanse innym, lepiej dwa razy zapytac niz raz spierd...dzielic. dosc czczego gadania. pytanie kolejne co z elektryka od ady podejdzie pod 2e? (nie bede rzezbil w stolcu wrzuce caly silnik 2e) evolution bez urazy.. pozdrawiam.
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
a nie lepiej raz przeczytac odpowiedz na pytanie ktore ktos wczesniej zadal??? co do mojego pierwszego turbo.. mozesz popytac sie chlopakow ze auto naprawde jechalo... i to dobrze.. fakt wystrojone na lpg:) ale zapie***lalo... po drugie nawet jak Ci powie ktos co zrobic to i tak coz zje...zepsujesz.... byl juz temat o tym niedawno w speed:)BlackAcid pisze:evolution troszke zboczylismy z tematu. po pierwsze nie rob ze mnie idioty dokladnie tlumaczac gdzie jest szukajka na stronie. po drugie jesli nie chcesz odpowiadac to nie odpowiadaj. zadalem pytania ktorych nie bylem pewien a musze byc pewien wszystkiego bo czasu bede mial bardzo malo na jakiekolwiek mody a chce to zrobic bardzo. nie jestem profesjonalista w tej dziedzinie, malo tego totalnym amatorem ale mimo to chce i to chyba bardziej sie chwali niz mialbym machnac reka i powiedziec ''ni ma synsu'' Ty zakladajac pierwsze turbo zakladam ze zrobiles to sam bez najmniejszej porady i efekt byl piorunujacy.gratuluje i chwala Ci za to.. daj szanse innym, lepiej dwa razy zapytac niz raz spierd...dzielic. dosc czczego gadania. pytanie kolejne co z elektryka od ady podejdzie pod 2e? (nie bede rzezbil w stolcu wrzuce caly silnik 2e) evolution bez urazy.. pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony czw mar 20, 2008 12:00 przez evolution, łącznie zmieniany 1 raz.
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT
tak sobie przeglądam temat od początku jego powstania przeczytałem historie...duży plus za modyfikacje...jednak turbo w benzynie to jest coś niesamowitego, mam nadzieje, że po wymianie turbiny będzie lepiej śmigać...evolutiona projekty też oglądam od jakiegoś czasu i naprawde jestem zdumiony waszymi autkami no i waszą wiedzą z tego zakresu...mam nadzieję, że kiedyś będe mógł zobaczyć te autka w realu...pozdrawiam...
- vw_golf3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Madison MKII, guaja
nom jeśli będziecie na majóVWcę to moje mk3 na pewno zobaczycie, evolution ma na pewno większą wiedzę i doświadczenia niż ja
To jest mój pierwszy projekt więc jetem jeszcze na poziomie nowicjusza, amatora ale w przyszłości mam nadzieję że przyswoję sobie więcej wiedzy w tym zakresie
nom jeśli będziecie na majóVWcę to moje mk3 na pewno zobaczycie, evolution ma na pewno większą wiedzę i doświadczenia niż ja
To jest mój pierwszy projekt więc jetem jeszcze na poziomie nowicjusza, amatora ale w przyszłości mam nadzieję że przyswoję sobie więcej wiedzy w tym zakresie
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
vw_golf3, cowboy'owi mu chodzilo o auto Kenaj'a
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
EVOLUTION MOTOR SPORT