MKIV GTI by Kros 20thAE
Moderator: G0 Karcio
Tak pewnie zrobie..zawsze jak mi sie znudzi to sie moge zamienic z jakim typem co ma takiego golfa jak ja tylko ze znaczkiem. Moj kolega tak kiedys zrobil i dostal jeszcze $400 od typa za wymiane hehe.Dzigit84 pisze:sprawdzilem google faktycznie na jettcie lepiej to wyglada wywalaj znaczki i bedzie git
:mk3:
-
- Gadatliwa bestia
No jasne moj ziomek wymienil sie na przod od jetty tez koles doplacil mu pojezdzil pol roku i zamienil sie z innym golfista na orginal i sprzedal autko. Kombinacji jest sporo
Ostatnio zmieniony pt gru 18, 2009 02:36 przez Dzigit84, łącznie zmieniany 1 raz.
Trzeba kombinowac hehe, moze po nastepnym sezonie sprzedam RSy i kupie jakies inne felgi ktore beda lepiej pasowaly do przodu bez znaczka.Dzigit84 pisze:No jasne moj ziomek wymienil sie na przod od jetty tez koles doplacil mu pojezdzil pol roku i zamienil sie z innym golfista na orginal i sprzedal autko. Kombinacji jest sporo
Ostatnio zmieniony pt gru 18, 2009 02:47 przez KaeROeS, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Gadatliwa bestia
na tyl mozesz jeszcze wrzucic taka dokladke na dole klapy co robi jedna linie ze zderzakiem tylko nie wiem gdzie to mozna dostac sam bym sobie zalozyl cos takiego.
Ps. RS-ow bym nie sprzedawal bo w ciul roboty wlozyles w nie
Ostatnio zmieniony pt gru 18, 2009 02:53 przez Dzigit84, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie widzi mi sie zabardzo ta dokladka hehe. Co do RSow to kiedys przyjdzie czas i trzeba bedzie je sprzedac. Teraz juz prawie je sprzedalem, mialem goscia co chcial je za $3300 ale postanowilem je zostawic i wypolerowac srodki. Napewno zostawie je na nastepny sezon ale kiedys kto wie.Dzigit84 pisze:na tyl mozesz jeszcze wrzucic taka dokladke na dole klapy co robi jedna linie ze zderzakiem tylko nie wiem gdzie to mozna dostac sam bym sobie zalozyl cos takiego.
[url=http://images46.fotosik.pl/238/ba3710547971fc11med.jpg]Obrazek[/URL]