Ja to mam gałke ori z 4 biegowej skrzyni i też mam ukryty 5 bieg...RasPL pisze:Ja to nawet gałke zmiany biegów mam 5b a skrzynia jest 6. Taki ukryty bieg

Moderator: G0 Karcio
Ja to mam gałke ori z 4 biegowej skrzyni i też mam ukryty 5 bieg...RasPL pisze:Ja to nawet gałke zmiany biegów mam 5b a skrzynia jest 6. Taki ukryty bieg
Dokładnie i to też właśnie opisałemRasPL pisze:Do mk2 bardzo ladnie pasuje kaseta wraz z linkami ze skrzyni 6b. Trzeba wyciac ramkę w tunelu
W kasecie 6B? Jeśli tak,to podpowiedz coś więcej.RasPL pisze:Ja sobie zrobilem short shifter przesuwając w wodziku wybieraka bolec dla linki na 2/3 orginalnego dystansu.
Ja osobiście też nie jestem z tego jakoś mega zadowolony. Siłą rzeczy,musiałem zabawić się w Adasia Słodowego i wystrugać to coś,bo nic innego do głowy mi nie przyszło.RasPL pisze:Co do wnetrza to też mam mieszane uczucia, jakiś startrek tam powstaje.
W sumie radio byś tam zostawił i byłoby gitKiedyś może wpadnie lepsza koncepcja![]()
nie mieszczą siękret077744 pisze:Gdzie soczewki ??
Jeszcze w bagaju,ale już opłacone,tylko nowy właściciel nie może dojechać od przeszło tygodniakret077744 pisze:Gdzie soczewki ??
Powiem Ci,że był taki zamysł. Jednak w trakcie rozminiania z czego wykona stelaż,bo na samej maskownicy nie utrzymałoby się,zrodziła się myśl,żeby wcisnąć radio w konsolę.kret077744 pisze:W sumie radio byś tam zostawił i byłoby git
Jest nagrany,tylko nie mogę się z kumplem zgadać na zamianę,bo jak mi pasuje,to jemu nie i odwrotnie...Stalu pisze:czarny dywan by się przydał jeszcze kiedyś
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości