- odklejone piktogramy w środku

- urwany jeden zaczep
Dlatego nie było mi go żal rozwalić

Ja tam lubię zielone podświetlenie jakie jest oryginalnie... czerwone i niebieskie jakoś mi nie leży

Moderator: G0 Karcio
Viriss pisze:zielone chyba lepiej pasuje i zrobie zielone na diodach
Zostanę przy zielonych...arwam pisze:proponuję jeszcze podświetlenie zegarów na niebieski zmienić
Mi także.marcinas1983 pisze:Ja tam lubię zielone podświetlenie jakie jest oryginalnie... czerwone i niebieskie jakoś mi nie leży
raczej nic z tego nie będzie bo nie masz żadnych miejsc Fabrycznie przygotowanych do podświetlenia pokręteł od nawiewów.Michaś_1977 pisze:Zastanawiam sie jeszcze,jaki byłby efekt,gdybym wsadził po jednej diodzie pod każde pokrętło przy nawiewach
mi chodziło o to że fabrycznie nie były podświetlane żeby można było próbować zmieniać kolor czy sposób podświetlania.Michaś_1977 pisze:arwam, w panelu tez nie miałem miejsc na diody,a mimo to świecą jak talala
i kolega z tego powodu nie przespał nocyMichaś_1977 pisze:Przy okazji koledze arwam trochę się dostało przez telefon,ponieważ przysłał mi niekompletny zestaw uszczelnień
No i teraz staram sie nadrabiać zaległości!!!! Nawet nie mam czasu zrobić fotek i tematu swojego ruszyć a zaczynam polerke swoich alu!!!!Ale musimy sie spotkać i pogadać!!!Michaś_1977 pisze:Dłuuuugo Cię nie było,a przez ten czas wieeeeele się zmieniło.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości