jeden przycisk jest od przekaźnikówcaro86wlkp pisze:2 razy grzanie szyby?

Moderator: G0 Karcio
jeden przycisk jest od przekaźnikówcaro86wlkp pisze:2 razy grzanie szyby?
dokładnie tak jak michał pisze, jeden przycisk jest od przekaźników świateł, aby w dzień zmniejszyć napięcie na żarówce bo po co ma w dzień mocniej świecić i skracać swoją żywotnośćmichalqqr pisze:jeden przycisk jest od przekaźnikówcaro86wlkp pisze:2 razy grzanie szyby?![]()
praktycznie żadnaszmeli pisze:Jakaś duża rzeźba z montażem wydechu z tdi do abs-a??
Na razie nie działa nie ma czasu na sprawdzenie elektryki (pomysły są ale czau brak)Romek84_44 pisze:Jak tam sprawa tego tempomatu działa czy nie działa?????
chyba tylko na ustawienie "gruszki" przy pedale gazu a reszta montażu jest banalnie prosta (nie wliczam elektryki bo do podłączania jest tylko kilka kabelków z czego ja z 2 muszę poeksperymentować, jeden plus po zapłonie a drugi o prędkości)Romek84_44 pisze:no co trzeba zwrócić szczególną uwagę podczas montażu??
ale już wiemy gdzie się wpiąć więc zobaczymy jakie będą tego efektyshibbyOP pisze:z czego ja z 2 muszę poeksperymentować, jeden plus po zapłonie a drugi o prędkości)
no i działa czy nie???????????????michalqqr pisze:ale już wiemy gdzie się wpiąć więc zobaczymy jakie będą tego efektyshibbyOP pisze:z czego ja z 2 muszę poeksperymentować, jeden plus po zapłonie a drugi o prędkości)![]()
nie ma kiedy działać bo na dworze za zimno a dostępu do jakiegoś garażu nie mamy ;( ale myślę, że projekt obudzi się po zimieRomek84_44 pisze:no i działa czy nie???????????????
aż tyle roboty nie maRomek84_44 pisze:wiec się waham bo roboty w ciul
przecież tam roboty jest raptem na 2-3hRomek84_44 pisze:wiec się waham bo roboty w ciul
no i jak napiszę prace mgr. bo teraz to na nic czasu nie mam, praca w dzień praca mgr w nocy i trzeba się uwijać a samochód na razie na 3planie jestmichalqqr pisze:ew. jak skombinujemy jakiś garaż to coś będziemy działać
możesz se pisać samochód odstawisz i będziem grzebaćshibbyOP pisze:no i jak napiszę prace mgr. bo teraz to na nic czasu nie mam,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 27 gości