wyjatkowo udany okaz winniczkaandrew19_86 pisze:bez wątpienia ten ślimaczek z prawej okres dojrzewania ma już za sobą
jak teraz dmuchnie to urwie sruby w pisduuu
Moderator: G0 Karcio
a jak będzie sterowana ta lochazaprzal pisze:Cytat:
jak teraz dmuchnie to urwie sruby w pisduuu
nic nie urwie bedzie dobrze te nowe turbawki vnt sa wlasnie takie fajne, ze nie trzeba dmuchac nie wiadomo ile zeby byl sensowny power
Może ktos zauwazył że ta mała "babyTurbina" nie ma gruszkicowboy pisze:a jak będzie sterowana ta locha
cowboy pisze:ciekaw jestem jak Apsik dorobi flansze - może od razu niech zrobi kilka sztuk pod GT20
Ja mam kolektor od 1Z bo w AAZ on jest tak jakby odwrócony i suszara byłaby u góry, ale jednak wole jak jest w okolicy "kolan pasażera", bo po wpierwsze jest CIASNO, a po drugie to nie widac suszarkicowboy pisze:domyślam się że kolektor wydechowy jest taki sam w AAZ jak w AFN,
czy taka flansza podejdzie do mk3 ? bo z GT20 już jest strasznie ciasno, no chyba że ktoś lubi mieć muszle w okolicach kolan pasażera
wejść to wejdzie, bo weszło u aw69Apsik pisze:A czy do MK3 podejdzie ... silnik i kolektor sa z MK3 pozostaje pytanie czy jest wystarczająca ilośc miejsca za silnikiem
No własnie - AFNy maja wyjście kolektora pod właściwym kątem i nie ma kombinacji - gruba metalowa blacha (25mm) parę otworów i śrub i flansza jest Praktycznie do zrobienia w domowych warunkach (zależnie od wyposazenia garazu).cowboy pisze:i flansza
http://images11.fotosik.pl/33/5ab82b2ef69274f4.jpg
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 52 gości