[MK4] Golf MK4 by mlodyBZG- Own/US Style
Moderator: G0 Karcio
MkIV by mlodyBZG - "USA, Thule, BBS RXII 10J..."
truckman, jeżeli na weekend będzie w miare pogodnie to wrzucę koło
Szkoda Seginów bo pasowały dobrze
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;
Czekamy do weekendu
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;
Szerokości bbs-ów bardziej do mnie przemawiają, ale seginy na przymiarce wyglądały zayebiście. Już się nastawiłem jakoś na te seginy a Ty znowu zakombinowałeś ze zmianą kółka Ja juz za Tobą nie daję rady ale na tych też powinno wyjść grubo
Maniek_a4, a no troche poświrowałem z tymi kołami, ale te już zostają i nie zamierzam nic zmieniać poza kolorem rotoru Także będzie szeroko tak samo jak u Ciebie
no Stary ostatnio na spocie mowiles ze bedziesz wciagal 19" bo 18" juz miales a tu prosze seginy juz na aucie, chwile pozniej seginow juz nie ma tylko BBS
podoba mnie sie!!! jakie gumy naciagasz na to?...
pzdr.
podoba mnie sie!!! jakie gumy naciagasz na to?...
pzdr.
Lysek, a no jakoś tak wyszło z tymi kołami hehe
Na przód 8,5J wpada 205/35 TOYO
na tył 10J wpada 215/35 LINGLONG
Na przód 8,5J wpada 205/35 TOYO
na tył 10J wpada 215/35 LINGLONG
ma71usz, jak poskładam całość to dopiero będzie można powiedzieć że kapitalna robota , chociaż szału nie będzie tak więc prędzej będzie pasowało dobra robota
Wkońcu się zebrałem w sobie i zabrałem za pierwszą felge, czas rozkręcać pozostałe no i zacząć matowić rotory i bębny