YELLOW Golf mk4 darrrrekdaro EDISMD aktual
Moderator: G0 Karcio
- darrrrekdaro
- edismd.
Tarnów LB5N Gleba.17'lime green, pierwsze graty do AIR RIDE
wiedzialem ze zacznie sie od komentów o airze glebie jeszcze czekam na to, ze TDI 110 km dlatego nie bez powodu napisalem ze dla wygladu. te turismo black sprawdze w polsce niedlugo ale slyszalem, ze są wygodne. ich oparce od tył nie jest plaskie wiec na plus, jest tylko połyskujące ale ja bym sobie to wyflockowal albo obszył.
Mój Golf tutaj
- MariuszPrusia
- Forumowy spamer :)
- Auto: OOOO A6 3.0TDI Quattro
- Silnik: BMK
darrrrekdaro, mówisz o tej lakierowanej plastikowej tylnej części oparcia? broń Cie żebyś to czymś obszywał... Lakieruj w fortepianowa czerń,
Ja chory jestem ja widzę takie coś, mis ie to w h podoba... Zawsze szczerze myślałem ze to droga zabawa a te fotele są za tyle samo co zestaw np z S3
Ja chory jestem ja widzę takie coś, mis ie to w h podoba... Zawsze szczerze myślałem ze to droga zabawa a te fotele są za tyle samo co zestaw np z S3
- darrrrekdaro
- edismd.
dokaldnie takie cos. linka dalem na poprzedniej stronie do tych foteli. nie widzialem tego jeszcze na zywo, chce chce zeby festyniarsko wygladalo gosc u mnie w tarnowie ma takie fotoele podobno i slyszalem od paru osob ze sa wygodne te turismo. chyba sie na nie zdecyduje
Mój Golf tutaj
- MariuszPrusia
darrrrekdaro, znajomy w Cordobe Coupe FL miał tego typu fotele, jakieś wersje OMP z kilku lat wstecz i sobie chwalił musiałem się przejechać, nie kłamał bo jest co chwalić bo ja miałem te seryjne kubełki z Cupry i myślałem ze Boga za nogi złapałem bo miałem skórę i wygoda między tym a serią to już wg katastroffa
Teraz ma z jakiegoś RECARO z Renault Clio nowego chyba i wyglądają niby tak samo ale są niby jeszcze leprze i maja jaśki jak nasze serie
Ja myślałem biednie na razie z highline lifta wymienić bo z moich basic liftów to też czasem pupa mi już wyskakuje a mam zawias serie
Jak fotel będzie czarny to nie będzie festynu tylko elegancja moim zdaniem...
Teraz ma z jakiegoś RECARO z Renault Clio nowego chyba i wyglądają niby tak samo ale są niby jeszcze leprze i maja jaśki jak nasze serie
Ja myślałem biednie na razie z highline lifta wymienić bo z moich basic liftów to też czasem pupa mi już wyskakuje a mam zawias serie
Jak fotel będzie czarny to nie będzie festynu tylko elegancja moim zdaniem...
jakby dekory były w piano czerni to by się fajnie zgrywało nawet
- darrrrekdaro
- edismd.
heh chyba wezme te turismo czarne tylko usiąde w nich i zobacze jak z komfortem zobacze tez jak prezentuyje sie ten blyszczacy tyl i zostawie pewnie tak jak jest
edit.
albo wymaluje na czarny piano bo to co wyslales wyglada kozak rzeczywiscie. dekory podobają mi sie alu
edit.
albo wymaluje na czarny piano bo to co wyslales wyglada kozak rzeczywiscie. dekory podobają mi sie alu
Mój Golf tutaj
- MariuszPrusia
Czekamy bo za 2 fotele 1,2k to nie tak znowu dużo, w stosunku do *#cenzura#* skór z jakiegoś używca... ciekawe jak z montażem do szyn VW
- darrrrekdaro
- edismd.
http://mtuning.pl/index2.php?option=com ... =588&pop=1" onclick="window.open(this.href);return false; tak wygladaja te foteliki, mysle ze nie powinno być lipy. a co do szyn to zakladam, ze nie podejda p&p ale juz mam człowieka ktory to ogarnie
Mój Golf tutaj
- MariuszPrusia
To co wstawiłem to Leon 1P Cupra, foteliki klasa ale cena też zabija... NIe myślałem ze można takie coś mieć za mniejsze monety
- darrrrekdaro
- edismd.
cena zabija ? byly wlasnie na allegro takie z kanapa tylna i 4x boczki za 1999 wyslalem gosciowi wiadomosc a komplet poszedl na nastepny dzien nawet mi chlop nie odpisał. szczerze mowiac.. zajebiste te fotele. pytam znajomych o nie. dobrze,ze powiedziales mi o nich. a orientujesz sie mniej wiecej jakie sa ceny tych foteli ? bo ten komplet mnie rozwalił swoją (wydaje mi sie ) niską cena
Mój Golf tutaj
- darrrrekdaro
- edismd.
pare dni temu kupilem soczewki.. byla dobra cena wiec wzialem dokladnie takie od depo http://img04.allegroimg.pl/photos/orygi ... 3499877277" onclick="window.open(this.href);return false; i pierwsze co chce zrobic to wyciagnac. pierwsze zlaozenie bylo takie, ze maluje tez ten oring przy soczewce na czarny mat a ostatnio wpadł mi pomysł zeby zrobic podwojny kierunek. posluzylem sie fotką wrzucona pare stron wstecz i przerobilem lekko, co o tym sądzicie ? ( tak- wiem, ten golf ma r32 lampy )
Mój Golf tutaj
Podwójny kierunek jak zawsze na plus Ja na Twoim miejscu wywalił bym ringi i postój zrobił w podwójnym kierunku.
Moja strzała http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=476631" onclick="window.open(this.href);return false;
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
- Paviarotti
- Lord GTI
Te ze zdjęcia co wrzuciłeś fajne, dobry kierunek
pomaluj migacze na pomarańczowo i będzie koks