20th Anniversary Edition GTI by Baran.
Moderator: G0 Karcio
Re: 20th Anniversary Edition GTI by Baran.
KoJ@K Dokładnie jak JBS mówi podłożyłem opony pod próg i tyle nadkole bo wcześniej leżał na progu jak ćwiara idzie i błotnik pogiąłem ale dobrze że teraz nie później bo odratujemy .
bula222 to zostaje na dłużej doczekam się sesji
VWfrymar No zobaczymy efekt końcowy jak to wszystko będzie się prezentowało jestem ciekawy i jest właśnie jak piszesz dożywocie u mnie będzie, znudzi się zrobi się inny projekt a tym będzie się jeździć sporadycznie.
Kolejne dni prac za mną nawet w niedziele musiałem pojechać podziałać kilka godzin ale było warto efektem cała podłoga skończona jest.
Wszędzie gdzie była korozja zostało wyczyszczone i pokryte epoksydem oraz podkładem akrylowym. Nie zdzierałem całej podłogi bo szkoda ruszać oryginalnej konserwacji.
Później porządnie wymyliśmy podłogę i ją zmatowaliśmy pod baranka
Prócz reperaturek tylnych błotników trzeba było wstawić też w przednie progi, ale masakry nie było
Dlatego postanowiłem nabyć oryginalnego baranka w te miejsca gdzie zdzierałem do gołej blachy bo te tanie zamienniki to różnie bywa z nimi i komplet nowych uszczelek do podłogi.
Na pokrytego ori baranka daliśmy tańszego, którego nabyłem wcześniej i nim pomalowaliśmy cała podłogę, a oto efekt
Po Vag Evencie stwierdziłem że ori kolor nie urywa dupy, dlatego też już został znaleziony kolor zamienny na który przemaluje całego golfa, chwilowo się nie pucuje jaki to będzie kolor, efekt zobaczycie sami jak zostanie przemalowany. )))
bula222 to zostaje na dłużej doczekam się sesji
VWfrymar No zobaczymy efekt końcowy jak to wszystko będzie się prezentowało jestem ciekawy i jest właśnie jak piszesz dożywocie u mnie będzie, znudzi się zrobi się inny projekt a tym będzie się jeździć sporadycznie.
Kolejne dni prac za mną nawet w niedziele musiałem pojechać podziałać kilka godzin ale było warto efektem cała podłoga skończona jest.
Wszędzie gdzie była korozja zostało wyczyszczone i pokryte epoksydem oraz podkładem akrylowym. Nie zdzierałem całej podłogi bo szkoda ruszać oryginalnej konserwacji.
Później porządnie wymyliśmy podłogę i ją zmatowaliśmy pod baranka
Prócz reperaturek tylnych błotników trzeba było wstawić też w przednie progi, ale masakry nie było
Dlatego postanowiłem nabyć oryginalnego baranka w te miejsca gdzie zdzierałem do gołej blachy bo te tanie zamienniki to różnie bywa z nimi i komplet nowych uszczelek do podłogi.
Na pokrytego ori baranka daliśmy tańszego, którego nabyłem wcześniej i nim pomalowaliśmy cała podłogę, a oto efekt
Po Vag Evencie stwierdziłem że ori kolor nie urywa dupy, dlatego też już został znaleziony kolor zamienny na który przemaluje całego golfa, chwilowo się nie pucuje jaki to będzie kolor, efekt zobaczycie sami jak zostanie przemalowany. )))
- RafaelloW007
- Forum Master
podziwiam zapał prac, wszystko potwierdzone fotkami, mega sie oglada i czyta, oby tak dalej
RafaelloW007, mam takie samo zdanie - bardzo fajnie się takie rzeczy ogląda, tylko czekac na efekt i podziwiac !
Re: 20th Anniversary Edition GTI by Baran.
chyba wiem co będzie, nie picuj się Baran na razie bo jak pokażesz efekt to dupę będzie urywałBaran. pisze:Po Vag Evencie stwierdziłem że ori kolor nie urywa dupy, dlatego też już został znaleziony kolor zamienny na który przemaluje całego golfa, chwilowo się nie pucuje jaki to będzie kolor, efekt zobaczycie sami jak zostanie przemalowany. )))
moje GTI Edition... http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=409688" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie pochwale sie kolorem auta, ale resztę zdjęci zamieszczam, ostatnio mało czasu mam i dlatego rzadko piszę
Błotniki tylne zostały juz prawie skończone, a w przednich zaspawane kierunkowskazy.
Tak więc kiedyś trafił się zderzak usa przedni trzeba było zakupic tył i tak się zdażyło, ale po namyśle stwierdziłem że brakuje klapy której kiedyś nie chciałem..
Więc i trafił się komplet w bardzo dobrym stanie więc go zakupiłem.
Od razu z bledy wyleciał zamek a z klapy wycieraczka, a w przednim zaspawane dziury po rejestracji.
W masce wyleciały spryskiwacze i miejsce zostało zaspawane, została tez zeszlifowana do gołej blachy bo lakier był strasznie poobijany od kamyków
Zostały także zakupione poliuretany, tarcze 312mm power disc i wszystkie sworznie, łożyska końcówki stabilizatora.
Na koniec całe zawieszenia, belka, trawersa, wachacze, stabilizator itp zostały polakierowane, ale nie w kolor samochodu.
Zdjęcia do końca nie odzwierciedlają koloru i na żywo jest jeszcze lepiej.
Myślę że kolor samochodu będzie jeszcze fajniejszy, no ale to sie okaże jak zostanie polakierowany może to już niedługo nastąpi.
Także prace trwają, raz szybciej raz wolniej ale coś się dzieje
Jeszcze dużo pracy jest
Błotniki tylne zostały juz prawie skończone, a w przednich zaspawane kierunkowskazy.
Tak więc kiedyś trafił się zderzak usa przedni trzeba było zakupic tył i tak się zdażyło, ale po namyśle stwierdziłem że brakuje klapy której kiedyś nie chciałem..
Więc i trafił się komplet w bardzo dobrym stanie więc go zakupiłem.
Od razu z bledy wyleciał zamek a z klapy wycieraczka, a w przednim zaspawane dziury po rejestracji.
W masce wyleciały spryskiwacze i miejsce zostało zaspawane, została tez zeszlifowana do gołej blachy bo lakier był strasznie poobijany od kamyków
Zostały także zakupione poliuretany, tarcze 312mm power disc i wszystkie sworznie, łożyska końcówki stabilizatora.
Na koniec całe zawieszenia, belka, trawersa, wachacze, stabilizator itp zostały polakierowane, ale nie w kolor samochodu.
Zdjęcia do końca nie odzwierciedlają koloru i na żywo jest jeszcze lepiej.
Myślę że kolor samochodu będzie jeszcze fajniejszy, no ale to sie okaże jak zostanie polakierowany może to już niedługo nastąpi.
Także prace trwają, raz szybciej raz wolniej ale coś się dzieje
Jeszcze dużo pracy jest
duużo pracy ale dzieje się już
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
zaczyna nabierać kolorów
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
Zaglądam tu obowiązkowo przy każdej aktualizacji i nigdy nie żałuję
VW Golf MK3 Variant 1.8 GL 1993r. Sprzedany.
VW Passat 3BG Variant 1.9 AVF 2002r. Skradziony.
VW Golf MK3 Variant 2.0 1996r. <3 @ 20VT
VW Golf MK3 Syncro 1.9t 1996r. <3 @ 24V
VW Passat 3BG Variant 1.9 AVF 2002r. Skradziony.
VW Golf MK3 Variant 2.0 1996r. <3 @ 20VT
VW Golf MK3 Syncro 1.9t 1996r. <3 @ 24V
Dzieje się Chyba bedziesz musial kupic lustro na zloty co by bylo widać co pod spodem
No staram się robić ile mogę i dać z siebie wszystko żeby auto dobrze się prezentowało.
Kocyk jest mleka więc mama nie wie
Kolejne zdjęcia oraz Podziękowania dla Blediego za ogarnięcie auta
Samochód został przygotowany do podładowania oraz juz pomalowany i wszędzie gdzie widziałem rdze starałem się ją usunąć.
Oraz pomalowane graty bo podkładu na resztę zabrakło.
Jak dobrze pójdzie to jutro zastanie już cały za podkładowany dokładnie chodzi mi o drzwi, zderzaki i przy wielkim szczęściu może uda się w piątek położyć nowy kolor na golfa.
tak więc może po weekendzie pochwale się kolorem
Kocyk jest mleka więc mama nie wie
Kolejne zdjęcia oraz Podziękowania dla Blediego za ogarnięcie auta
Samochód został przygotowany do podładowania oraz juz pomalowany i wszędzie gdzie widziałem rdze starałem się ją usunąć.
Oraz pomalowane graty bo podkładu na resztę zabrakło.
Jak dobrze pójdzie to jutro zastanie już cały za podkładowany dokładnie chodzi mi o drzwi, zderzaki i przy wielkim szczęściu może uda się w piątek położyć nowy kolor na golfa.
tak więc może po weekendzie pochwale się kolorem
No Baran lecisz z koksem Chyba muszę Was tam odwiedzić w garażu
- rysiektr
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Baran., sam będziesz malował ?
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=164952 mój były golf
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
Dzikun Performance - swapy silników VAG
adaptery do obrotomierza 1.8T VR5 VR6 R32 golf mk1 mk2
M 3.8.X, ME 7.X.X, MED 9.1 immo off, usuwanie sond, błędów DCT, dogrywanie LC, POPS & BANGS itd.
elektryka/wiązki do swapów wysyłkowo
akcja szybko się rozwija;D
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921