Jak obawiasz się rozklejania, i nie masz kogoś poleconego na regenerację to zrób lampy smoked jak Sagano i wtedy nie będzie widać między nimi róznicy.
Według mnie, najlepiej zrobisz, jak tak jak pisałeś wcześniej, puścisz Xn dalej, wrzucisz lampy 25th... Bedzie kot!! Poza tym zostanie jeszcze kilka pln na mody i nie będziesz musiał bawić się w spryskiwacze.
W poprzednim mk4 dołożyłem ori Xn i spryskiwacze bo trafiłem za grosze. Z perspektywy patrząc, fajnie było widzieć zazdrość w oczach innych i tyle.
W moim przypadku, gdzie 90% przebiegu robię w mieście, szkoda ksenów pakować z kilku powodów, między innymi całe miasto jest na tyle dobrze oświetlone, że h7 zupełnie świetnie dają sobie radę... Nie rzucam się w oczy i takie tam... U siebie planuje właśnie 25th mimo iż mam ori zamontowane spryski. Powiem Ci, że mam całą mase fotek już poszukanych w LW5Z i najbardziej takie mi się podobają. Nawet nie całe czarne, tylko właśnie same ramki jak są i obowiązkowo czarny grill...
luknij na te dwa chociaż (nie ujmując nikomu ponieważ kazdy ma swój gust i swoją wizję):
PS. No BBS RC w graficie miazga!!