No nie tylko moc rozłożysz ale też ja zwiększysz w dość dużym stopniu Tyle że do 0.216 trzeba odrazu jednomas wkładać przed programem co by można było ładnie niutki pociągnąćtruckman pisze:Program to bardziej po to aby ładnie moc rozłożyć
GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
Moderator: G0 Karcio
Re: GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
no to ze zwiększasz to fakt ale przewaga nad seryjnym asz shamowanym na podobna moc będzie bo dużo efektywniej wykorzystasz moc napewno wtryski to podstawa zabawy bo już sporo dają
GoNzO !!!, jestem pod mega wrażeniem. To jest własnie to +/- do czego zmierzam ze swoim mk4, tyle że jestem niemal na początku drogi Gratki i być może do zobaczenia
- lgruszkos
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
GoNzo auta bardzo ładne, jedną rzecz jaką bym zmienił to ten xenon na czarno w srodku, nie cały tylko ramke dookoła tak jak miałeś w In-Pro
Moje mk4 viewtopic.php?f=89&t=173568" onclick="window.open(this.href);return false;
---------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------
Przepiękne mk4 Dla takich aut na drogach, warto śmigać po Polsce
Lubinek_a4, no powodzenia w darzeniu do celu Może będzie okazja się spotkać na jakimś z zlocie in pogadaćLubinek_a4 pisze:GoNzO !!!, jestem pod mega wrażeniem. To jest własnie to +/- do czego zmierzam ze swoim mk4, tyle że jestem niemal na początku drogi Gratki i być może do zobaczenia
lgruszkos, mi też się to podoba jak jest ramka pomalowana na czarno ale jak dla mnie za dużo osób ma już tak porobione i odnoszę wrażenie że łatwiej teraz na tym forum spotkać mk4 z czarnym xsenonem niż z ORI. Więc w tym sezonie zostaje tak jak jest, a później jak się znudzi to go może się pryśnielgruszkos pisze:GoNzo auta bardzo ładne, jedną rzecz jaką bym zmienił to ten xenon na czarno w srodku, nie cały tylko ramke dookoła tak jak miałeś w In-Pro
Szkoda tylko że takie prawdziwe rodzynki tak rzadko wyjerzdają na te polskie dziurawe drogikubcor pisze:Przepiękne mk4 Dla takich aut na drogach, warto śmigać po Polsce
Hehe i środki felg też na różowotruckman pisze:Taaa, trzeba na różowo prysnąć.
- czarodziej6969
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Re: GOLF MK4 by GoNzO / wszystko na 1 stronie tematu
Latiusz pisze:Dokładnie lampy są fabrykaAd4m3k pisze: GoNzO !!! ma ori USA na tyle a nie żadne przyciemniane
jedank sie nie pomylilem ale teraz to juz jest idealnie, a co do kol to 18 wyrwac zw1 lub zw3 to nie taka prosta sprawa bo ranty idzie jakos zamienic a srednicy niestety nie..GoNzO !!! pisze:czarodziej6969, masz racje, na wszystkic fotach są lampy pseudo US (oklejane folią). W ostatnich dniach wskoczyły dopiero ORI USy na tył i pupcia teraz wygląda tak:
Tak ja mowisz jak sie trafi to lepiej szybko sie decydowac bo towar deficytowy
hehe no ja jednak wole klasyczny styl malowania bez oczojebnych kolorówtruckman pisze:GoNzO !!!, jest koncepcja jakaś
Ja bym właśnie powiedział że łatwiej jest kupić np RH ZW3 w 18 calach niż później jakieś szerokie ranty do niech, no chyba że się kupuje nowe z eBayuczarodziej6969 pisze: co do kol to 18 wyrwac zw1 lub zw3 to nie taka prosta sprawa bo ranty idzie jakos zamienic a srednicy niestety nie..
Tak ja mowisz jak sie trafi to lepiej szybko sie decydowac bo towar deficytowy
- czarodziej6969
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
to mialem na mysliGoNzO !!! pisze: no chyba że się kupuje nowe z eBayu
hehe, tylko zwróć uwagę ze jeden ORI rant RH do felgi 10'' kosztuje ok 240E, bo są też po 160E ale to tak jak byś kupił chińskie felgi. To lepiej dać ok 3tyś i kupić felgi w takich rozmiarach jakie się chce. Na allegro jest jeden koleś co składa RH w jakich tylko chcesz rozmiarach
GoNzO !!!, powiedz mi jakie jest et tej felgi bo jakos nie moge znalez u Ciebie w temacie.. chodzi mi o sama felge bez dystansu ??