no no widzę że ładnie modzisz autko widziałem ostatnio temat jak wrzuciłeś na forum, wchodzę, czytam a tu tyle zmian gratulacje i powodzenia w dalszych modach!
Furia, No ja tez dużo ciągam znaczy samochód służy do pracy ciągam nim przyczepe taka z najazdowym hamulcem i często załadowaną w okolicach jednej tony nigdy nie było problemu ze sprzęgłem troszkę je przypaliłem jak paliłem gume...
ale modze samochodzik bo niedługo będzie T4 do pracy a ventyl zostanie do jazdy poza pracą
A T4 na pewno będzie 1.9 tdi albo 2,5 Tdi tez pewnie dostanie viruska i lepsze wtryski
Furia ile na obecnym etapie masz kucy?Pytam choc byc moze pisales a ja to przeczyłem.Jeszcze jedno-mierzyles moze temperature powietrza w dolocie przed i po wymianie icka?Ciekawi mnie jaka na tym ic jest roznica.Pozdrawiam.
Auto hamowalem przed modami i bylo 132km prawie i 246nm. Niestety po modach nie oplaca mi sie jechac 50km do Torunia i placic za cos co mi narazie nie potrzebne do wiadomosci Beda nowe graty to bedzie wszystko jasne po nowym programie. I nie mierzylem temp w icku ale odkad na nim jezdze roznica jest odczuwalna. Mozliwe ze tez jakis wplyw ma temp zew