[MK4] Golf MK4 by mlodyBZG- Own/US Style
Moderator: G0 Karcio
Vw Golf MkIV by mlodyBZG ASZ+ "Black TDI++"
żadna rewelka, THULE łapy ale musze ogarnąć je bo minimalnie za wąskie.... ale mam patent. Za fryty dostałem to pokombinuje
Uploaded with ImageShack.us
mlodyBZG, 99% bagajów jest do 5d do 3d cena zabija ;p
a myślałem zeby zdeś usa zrobić z dwóch zwykłych powycinać pookleić i już
a myślałem zeby zdeś usa zrobić z dwóch zwykłych powycinać pookleić i już
VR6-->drze się nie do wytrzymania, w ogóle nie jedzie, trzepie, a jeźdzę jak *#cenzura#*, cała wypłata na benę w jedną noc
Z czerwonymi lampami powienien dobrze wyglądać. Zderzaka szukaj raczej w kąciku lub w dziale giełda, na allegro to rzadkość. W październiku był prawdziwy wysyp zderzaków w kąciku i wtedy przechwyciłem jeden dla siebie
takie coś to profanacja stylu jułesejM@XIMUS pisze:a myślałem zeby zdeś usa zrobić z dwóch zwykłych powycinać pookleić i już
M@XIMUS, żadnego krojenia zderzaków... jak Ty chciałeś to kroić i kleić??
Co do bagażnika to musze obadać co i jak, właśnie widziałem że do 3D inne mocowanie tylne jest...
Maniek_a4, szukam szukam, jakbyś coś słyszał to daj znać. Narazie kolekcjonuje graty na sezon wszystko się założy.
Co do bagażnika to musze obadać co i jak, właśnie widziałem że do 3D inne mocowanie tylne jest...
Maniek_a4, szukam szukam, jakbyś coś słyszał to daj znać. Narazie kolekcjonuje graty na sezon wszystko się założy.
A tak z nudów zrobiłem sobie o takie coś. Lowered Skateboard Nie jest to może cud techniki ale udało się
dansob87, nie no piękna jeszcze nie jest muszę ją pomalować wtedy będzie piękna
Gumiś 89, narazie się zebrać nie mogę ale niedługo ruszę. myślę ze w przyszłym tygodniu będę działać bo ma być cieplej