AUDI R$4 B5 by 16vg60(KRZAK) 436PS,541NM
Moderator: G0 Karcio
Rost25, dziekuje
BARANMC1, hehe ,a od kiedy tematy z RS4 należna do ulubionych
co do RSa ,to
-w koncu przyszły tablice rej.
-zapodkladowalem sporteki 19" z s3 ,w tym dyg. bede je lakierowal tylko nie wiem na jaki kolor ,czarny lub srebrny ,ktos cos ?
-mialem przeboje z sonda ,juz mialem zamawiac z ASO bo walilo caly czas błędem (sensor1, bank2),palila kosmiczne ilosci paliwa i juz mnie wkur... bo podmienilem lewa z prawa i to samo ,dalej lewa
zacząłem grzebać w wiązce i okazalo sie ze dwa przewody pod guma byly przerwane ,zlutowane i jest git
dorobilem klucze
-zamontowałem motosporty 18" co by zimówek nie męczyć {jak by obniżyć to calkiem ,calkiem}
plan na przyszły tydzien
-zamówiłem gwinta /montaz:-)
-beda robione logi i test szczelnosci ,co by od razu z ASO Audi Centrum Gdynia {PLICHTA} zamówić wszystkie graty za jednym razem i miec z bani
-wymaina oleju i filtrow w silniku
-lakierowanie zaciskow
-montaż sportekow
na razie tyle
BARANMC1, hehe ,a od kiedy tematy z RS4 należna do ulubionych
co do RSa ,to
-w koncu przyszły tablice rej.
-zapodkladowalem sporteki 19" z s3 ,w tym dyg. bede je lakierowal tylko nie wiem na jaki kolor ,czarny lub srebrny ,ktos cos ?
-mialem przeboje z sonda ,juz mialem zamawiac z ASO bo walilo caly czas błędem (sensor1, bank2),palila kosmiczne ilosci paliwa i juz mnie wkur... bo podmienilem lewa z prawa i to samo ,dalej lewa
zacząłem grzebać w wiązce i okazalo sie ze dwa przewody pod guma byly przerwane ,zlutowane i jest git
dorobilem klucze
-zamontowałem motosporty 18" co by zimówek nie męczyć {jak by obniżyć to calkiem ,calkiem}
plan na przyszły tydzien
-zamówiłem gwinta /montaz:-)
-beda robione logi i test szczelnosci ,co by od razu z ASO Audi Centrum Gdynia {PLICHTA} zamówić wszystkie graty za jednym razem i miec z bani
-wymaina oleju i filtrow w silniku
-lakierowanie zaciskow
-montaż sportekow
na razie tyle
GOLF MK4 R32 OEM - niuu car
AUDI R$4 B5 ,Big Brake rs6 C7 390mm,Wagner,BC Racing...-family car
AUDI S3 8L ABT IMOLA YELLOW BAM-wife car
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
16vg60, tak poza koń...kursem
można już zamówić rozmiar blachy/rejki?
można już zamówić rozmiar blachy/rejki?
!Nowe oryginalne części VAG!
Historie serwisowe VAG
Historie serwisowe VAG
nic nie wiem ,ja bralem zwykla ,a o tej nowej ala jułesej zapomniałem bo bym zapytał ,niby mialy byc juz klepane
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
No właśnie, przeszły już te tablice? Bo mnie gonioo za podj#bke usa.
Ja mam problem z przepływką, wywala mi błąd też. Ale raz wartości podaje ok a zaraz 0,0 i tak w koło. Tylko nie mam możliwości podmiany I zaczynam chyba szukać po kablach.
Odnośnie rejstracji dlaczemu czasem widać np PO JEEP lub jak Twoja LU
a inne P1 coś tam
Ja mam problem z przepływką, wywala mi błąd też. Ale raz wartości podaje ok a zaraz 0,0 i tak w koło. Tylko nie mam możliwości podmiany I zaczynam chyba szukać po kablach.
a inne P1 coś tam
Kupię:
- Wahacze regulowane do 4motion
- Gwint 4 motion
Moje MK4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=579960" onclick="window.open(this.href);return false;
- Wahacze regulowane do 4motion
- Gwint 4 motion
Moje MK4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=579960" onclick="window.open(this.href);return false;
- Garrison
- Forum Master
- Auto: Leon 5F Xperience
- Silnik: CZCA
Re: AUDI R$4 B5 by 16vg60(KRZAK) 436PS,541NM
Pierwsze dwa znaki to zawsze określenie województwa, gdzie auto jest rejestrowane. Co do P0 JEEP to jest to zero, nie litera "O" - numer porządkowy zdaje się. Powiedzmy, że sobie sprawi jeszcze dwa takie auta z tablicami na wzór, to będą P1 i P2 JEEPHojaNT pisze:No właśnie, przeszły już te tablice? Bo mnie gonioo za podj#bke usa.
a inne P1 coś tam
Swoją drogą 1000zł za tablice, których nie można przenieść... Lepiej kopie na allegro i zakładać podczas zlotów
Ja po zlotach kompletnie nie jezdze,rok temu bylem pierwszy taz w zyciu kilka godzin na majowce i tyle,a parchy mam od 18lat i zawsze by bylo czym "sie pokazac" ale jakos nie mam parcia na zloty
Rs zostanie na duuugo ,wiec nie oszczedzam na nim jak cos kupuje ,bo wiem ze ten element bede mial juz z bani
z tablicami podobnie ,chcialem L0 RS4 ale jjz zaklepane przez pewne nogaro ,a nie chcialem miec 1 ,tylko wlasnie poczatek 0
Rs zostanie na duuugo ,wiec nie oszczedzam na nim jak cos kupuje ,bo wiem ze ten element bede mial juz z bani
z tablicami podobnie ,chcialem L0 RS4 ale jjz zaklepane przez pewne nogaro ,a nie chcialem miec 1 ,tylko wlasnie poczatek 0
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
tak jakoś od kilku dni hahhaha szkoda że to tak daleko bo bym wpadł polatać, zalane za 50 pln i ogień hahaha16vg60 pisze:BARANMC1, hehe ,a od kiedy tematy z RS4 należna do ulubionych
hahahahah padłem, jaki słodziak16vg60 pisze:z ASO Audi Centrum Gdynia {PLICHTA} zamówić wszystkie graty za jednym razem i miec z bani
GOLF MK3 VR6 http://www.cultstyle.pl/forum/viewtopic.php?f=42&t=4088
GOLF MK2 VR6 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=159825
PROJEKT BORA http://www.cultstyle.pl/forum/viewtopic.php?f=42&t=13467
RALLYE GOLF G60 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=540536
GOLF MK2 VR6 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=159825
PROJEKT BORA http://www.cultstyle.pl/forum/viewtopic.php?f=42&t=13467
RALLYE GOLF G60 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=540536
- Garrison
- Forum Master
- Auto: Leon 5F Xperience
- Silnik: CZCA
Re: AUDI R$4 B5 by 16vg60(KRZAK) 436PS,541NM
Nie wiem, czy byś dał radę w tej kwocie wyjechać z garażuBARANMC1 pisze:zalane za 50 pln i ogień hahaha16vg60 pisze:BARANMC1, hehe ,a od kiedy tematy z RS4 należna do ulubionych
hehe za 50dych to dam posiedziec
dzisiaj mala zalamka ,tak z ciekawosci wzialem dowód tymczasowy co by zobaczyc co powypisywali ,i co!!!!!!!
jeb... torba wpisala pocztek VINu tak jak w zwyklym audi WAU....,a powinien byc WUA (RSoswy) ,rece opadaj ,a zwrocilem jej na to uwage ...
jutro zona musi jechac jeszcze raz i niech poprawiaja ,bo nie wyobrazam sobie miec zwykly vin albo jakie bazgroly w dowodzie
dzisiaj mala zalamka ,tak z ciekawosci wzialem dowód tymczasowy co by zobaczyc co powypisywali ,i co!!!!!!!
jeb... torba wpisala pocztek VINu tak jak w zwyklym audi WAU....,a powinien byc WUA (RSoswy) ,rece opadaj ,a zwrocilem jej na to uwage ...
jutro zona musi jechac jeszcze raz i niech poprawiaja ,bo nie wyobrazam sobie miec zwykly vin albo jakie bazgroly w dowodzie
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
Pany problem z radiem
odpiąłem klemę ,później podłączyłem ,wlaczylem radio ,chcialem wbić kod i du....,dżojstik nie reaguje
kilka razy juz odpinalem napięcie ,kod wbijalem i bylo wsio ok
co to moglo sie stac ze nic nie dziala,jedynie moge radio włączyć , wyświetli sie grafika i tyle
odpiąłem klemę ,później podłączyłem ,wlaczylem radio ,chcialem wbić kod i du....,dżojstik nie reaguje
kilka razy juz odpinalem napięcie ,kod wbijalem i bylo wsio ok
co to moglo sie stac ze nic nie dziala,jedynie moge radio włączyć , wyświetli sie grafika i tyle
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
Z tymi radiami to cuda, zostaw godzine na zapłonie powinno działać po wpisaniu kodu
„Nie umiera ten, kto trwa w sercach i pamięci naszej”
ale problem w tym ze nie moge wpisac kodu ,wlaczone bylo kilkadziesiat minut i dlaej nic
mage je wlaczyc ,wyswietli animacje ,pozniej to co na zdjeciu i tyle ,nie reaguje na opolecenia dzojstika
jeszcze jedno
szukam zaufanej osoby ,która w przyszłym tyg. mogłaby zabrać paczkę (gwint) z Krakowa do Lublina (sprzedający nie chce wyslac ...)
drugi temat ,ale bez ciśnienia ,Rallye front z Lublina do Skierniewic lub okolice...
kwestia $$ i dogadania na PW
Pozdrawiam
mage je wlaczyc ,wyswietli animacje ,pozniej to co na zdjeciu i tyle ,nie reaguje na opolecenia dzojstika
jeszcze jedno
szukam zaufanej osoby ,która w przyszłym tyg. mogłaby zabrać paczkę (gwint) z Krakowa do Lublina (sprzedający nie chce wyslac ...)
drugi temat ,ale bez ciśnienia ,Rallye front z Lublina do Skierniewic lub okolice...
kwestia $$ i dogadania na PW
Pozdrawiam
MK2 R32 4Motion ,Rallye?
MK2 R32 4Motion ,Rallye?