Witam ponownie dziś z maxim125, rozebrane auto do lakierowania chodź jeszcze jeden dzień przed nami...

ufff ile jeszcze....?? ale warto

Moderator: G0 Karcio
tak jak mówisz wole się pokazać w jakiejś gazecie a nie u niego... ale on to on a TvN może byćDanijel pisze:ja bym dumny z występu u tego grubasa dumny nie był wiec raczej niema czego żałowaćPRUSAK pisze:to nie OPT ale zawsze coś
kurcze ja też dobrze że już bliżej niż dalej kwestia lakiernika... i złożenia do kupy..Danijel pisze:A ja i tak zyje tylko tym jak to bedzie wyglądało juz w całości
mam cykora jak to wyjdzie ten mat... i odcień nie wiem jaki dokładnie..Danijel pisze:no to juz bliżej niż dalejPRUSAK pisze: kurcze ja też dobrze że już bliżej niż dalej kwestia lakiernika... i złożenia do kupy..
no będzie warstwa akrylu i matowego lakieru powierzchnia będzie śliska co da leprze warunki utrzymania go w czystości...Frykas pisze:a jak ten mat zabezpieczysz?? normalnie klar pojdzie ??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości