MKIV GTI by Kros 20thAE
Moderator: G0 Karcio
- VWojtasDE30
- Ma gadane
MKIV GTI by Kros 20thAE
Golfik wymiata zdjecia rewelacyjne,szczegolnie 3 od dolu aparat wylapal blyskawice na niebie.Zdjecia twojego autorstwa czy miales fotografa? Jakim aparatem roboione zdjecia? Dlugo juz mieszkasz w USA ? Pzdr.
MKIV GTI by Kros 20thAE
Do oryginalnego 25y wrzucać pakiet od Erki? Herezja normalnieVIKTORSDZ pisze:Nie myślałeś nad pakietem od r32??
Mój MKIV viewtopic.php?f=89&t=227169
MKIV GTI by Kros 20thAE
VIKTORSDZ, fotele od erki ? pokaż mi zdjęcie na którym są niby takie fotele w tym samochodzie.
- pavo71
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
MKIV GTI by Kros 20thAE
Widac ze ma fotele od r-ki ale jedyne co by tu pasowało to przedni zderzak reszte bym zostawił ori. Wiele osób własnie tak zmienia ze tylko przedni zderzak. O ile w ogole co kolwiek ruszac bo to 25jahre juz samo w sobie pieknie wyglada
MKIV GTI by Kros 20thAE
Ech to auto przecież ma ORYGINALNIE ten zestaw. Po co go w ogóle ruszać? Ile jest aut, które ma ORYGINALNIE pakiet od 25j? A ile jest Erek?
Fotele to inna sprawa.
Fotele to inna sprawa.
1. Skoda Superb AWX
2. VW Golf III 1Z - klik... viewtopic.php?f=88&t=595634
2. VW Golf III 1Z - klik... viewtopic.php?f=88&t=595634
MKIV GTI by Kros 20thAE
hunterek, zwracam honor w takim razie
Spojrzałem tylko na pierwszą stronę tematu.
Spojrzałem tylko na pierwszą stronę tematu.
MKIV GTI by Kros 20thAE
Hehe tak mam fotele z r-ki. Jesli chodzi o zderzaki to wole te co mam ori. jesli mialbym cos brac z eRki to panele ze skora do drzwi no i kierownice.
Pare fotek na Nowy Rok
A tu ostatni komplet co zrobilem na sprzedaz
Pare fotek na Nowy Rok
A tu ostatni komplet co zrobilem na sprzedaz
:mk3:
MKIV GTI by Kros 20thAE
no to widze ze do moich felg polerka siadzie idealnieA tu ostatni komplet co zrobilem na sprzedaz
MKIV GTI by Kros 20thAE
pewnie ze zostaw ori pasuje tu wszystko idealnie i jeszcze ten RS mmmmKaeROeS pisze:Jesli chodzi o zderzaki to wole te co mam ori.