Żebym ja Ci nie musiał tego przypomnieć ...arwam pisze:a ja myślałem że analfabetyzm wyginął w XIXw.
Koniec OT!
Wieczorem wrzucę trochę fotek
Moderator: G0 Karcio
Tak...właśnie o to mi chodzimarcinas1983 pisze:to sezon zaczniesz z nowym lakierem na nadwoziu??
Eeee tam...szybciej by było,gdybym nie musiał innych aut w międzyczasie robić...ale kasa też potrzebnamarcinas1983 pisze:szybko Tobie to idzie...
Lepiej wolno i dokładnie,niż za jakiś czas mam robić poprawkiViriss pisze:Działasz bardzo profesionalnie. Zabezpieczenie przed rudą lepsze niż fabryka dała
piknieMichaś_1977 pisze:Będzie mała zmiana...już nie będzie anteny w błotniku...zrobię dla niej miejsce na dachu
[url=http://images42.fotosik.pl/192/ee62d04fb07ae266m.jpg]Obrazek[/URL]
Będzie wyżej,to i więcej ściągnie
Wiesz dobrze,że u mnie tak nie będzie...poza tym,tak mi się podoba i jużarwam pisze:będziesz miał wiecznie mokrę podsufitkę tak jak u mnie.
Po czym to poznajesz?Ja chcę ją dać na tył,a kabel jak będzie krótki,to przedłużęmarcinas1983 pisze:jest to antena dachowa na przód dachu?? Jak już to bym montował taką na tył.
Ja nie mam wysuwanej,tylko taką z Media Marktmarcinas1983 pisze:wolę tą co jest w ori miejscu... zawsze ręką podczas jazdy można ją wyciągnąć gdy się o niej zapomni.
Ooo...chociaż jeden na +abrams pisze: piknie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 44 gości