MK4 R-Line V5 AQN JAZZBLUE by afej
Moderator: G0 Karcio
MK4 JAZZ BLUE .::OEM::.
..., a więc dawno się nic nie działo, spowodowane to było ciężkim urazem stawu skokowego, dlatego nie mogłem jeździć autem i tym samym coś przy nim robić, zostało tylko zbieranie gratów, więc pokażę co tam się uzbierało.
chciałem tylko cupholder nowego typu, a wpadł cały koszyk w carbonie, przynajmniej nie muszę tej gumy zdzierać ze starego kosza, nim nie wpadną dekory alu to ten zastąpi miejsce zwykłego, a może nawet sam go wyszczotkuję, zobaczymy.
kolejno, zupełnie nieplanowany zakup, wpadł nowy oryginalny mieszek ręcznego 25th anniversary GTI, do tego dojdzie przycisk z R32 no i kierownica zostanie obszyta na wzór czyli pikowana z czerwoną nicią.
następnie, początki pakietu zewnętrznego, ori dokładka votex valance, jest to alternatywa dla 25th, dla mnie mniej agresywna, ale za to rzadziej spotykana, z czego się cieszę, bo pełno jest już 25th, więc będzie coś innego.
oraz wpadły 2 FULL FIS'e od SE, sprawdziłem i wyświetlacze całe
europa
anglik
chciałem tylko cupholder nowego typu, a wpadł cały koszyk w carbonie, przynajmniej nie muszę tej gumy zdzierać ze starego kosza, nim nie wpadną dekory alu to ten zastąpi miejsce zwykłego, a może nawet sam go wyszczotkuję, zobaczymy.
kolejno, zupełnie nieplanowany zakup, wpadł nowy oryginalny mieszek ręcznego 25th anniversary GTI, do tego dojdzie przycisk z R32 no i kierownica zostanie obszyta na wzór czyli pikowana z czerwoną nicią.
następnie, początki pakietu zewnętrznego, ori dokładka votex valance, jest to alternatywa dla 25th, dla mnie mniej agresywna, ale za to rzadziej spotykana, z czego się cieszę, bo pełno jest już 25th, więc będzie coś innego.
oraz wpadły 2 FULL FIS'e od SE, sprawdziłem i wyświetlacze całe
europa
anglik
Ostatnio zmieniony pt sie 09, 2013 19:54 przez afej, łącznie zmieniany 3 razy.
ŁAdnie działasz!! Gratuluję i zazdroszczęgratów!! Szczególnie ręcznego i dokładki...!!
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
- KeepeR
- Ma gadane
- Auto: VW Golf IV
- Silnik: ALH
- Kontakt:
W koncu coś się dzieje, graty na +
Jakies foto podgladowe mk4 z tymi dokładkami ?
Zegary fajne ile chcesz za takie 1/2 fis bo się w ogóle nie orientuje ?
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ręczny jak najbardziej trafiony, z licznikiem nie odpuszczaj bo warto i wracaj z do zdrowia!
Re: MK4 JAZZ BLUE .::OEM::.
U mnie macie foty jak wygląda dokładka z przoduKeepeR pisze:W koncu coś się dzieje, graty na +
mk4 by bamber137
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=469358" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=469358" onclick="window.open(this.href);return false;
- TDIfan
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
afej, mam dokladnie taka sama kolekcje liczników ale 3 full fis w drodze dokladki fajniutkie
No panie graty na duży +
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
Dokładka całkiem ciekawa, szczerze to wcześniej takiej chyba nie widziałem. Napewno tak jak piszesz jest to fajna alternatywa dla tej z 25-lecia. Kiedy jakies kólka?
Dobre graty
Moja strzała http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=476631" onclick="window.open(this.href);return false;
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie
- TDIfan
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
z tego co slyszalem afej pracuje nad 18" tzn ma juz na oku jakieśManiek_a4 pisze:Kiedy jakies kólka?
dzięki z licznikiem na pewno nie odpuszczęJacekB pisze:wracaj z do zdrowia! z licznikiem nie odpuszczaj bo warto
koła na przyszły sezon dopiero, ale to i tak nie jest pewne, bo jest wiele innych kosztów, m.in rozrząd, tarcze, kosmetyka, trochę mnie to wszystko przytłaczaManiek_a4 pisze:Kiedy jakies kólka?
tu masz front z tą dokładką, btw. tak planuję zrobić front, z tym, że xenon i emblemat VW nie będą malowane.KeepeR pisze:Jakies foto podgladowe mk4 z tymi dokładkami ?
A tak poza tym to opowiem taką małą anegdotkę, niecałe 2 miesiące temu został wstawiony zestaw naprawczy podnośnika szyb, bo pękł uchwyt trzymający szybę pasażera i poszła w dół, w tym samym dniu doznałem urazu kostki, po czym auto stało na parkingu aż do dziś. Wracam dzisiaj z uczelni zadowolony, że mogę prowadzić, parkuję pod domem, domykam szyby i co !? Jeb na dół szyba tym razem od mojej strony, nosz k***a myślę zaje*****e deszcz napier***a a mi szyba zleciała, podjechałem szybko do najbliższego warsztatu, te same uchwyty pękły co od strony pasażera, one chyba pękają synchronicznie wszystkie na raz
Panowie polecam na prawdę zaopatrzyć się w taki zestaw http://moto.allegro.pl/vw-golf-4-iv-bor ... 98025.html" onclick="window.open(this.href);return false; i mieć gdzieś pod ręką, bo lepiej mieć niż później żałować, że w najbardziej niechcianej sytuacji zleci nam szyba.
Na poważnie - Tak to czytałem i czekałem aż napiszesz, że skręciłeś drugą kostkę po tym jak Ci druga szyba spadłaafej pisze:A tak poza tym to opowiem taką małą anegdotkę, niecałe 2 miesiące temu został wstawiony zestaw naprawczy podnośnika szyb, bo pękł uchwyt trzymający szybę pasażera i poszła w dół, w tym samym dniu doznałem urazu kostki, po czym auto stało na parkingu aż do dziś. Wracam dzisiaj z uczelni zadowolony, że mogę prowadzić, parkuję pod domem, domykam szyby i co !? Jeb na dół szyba tym razem od mojej strony, nosz k***a myślę zaje*****e deszcz napier***a a mi szyba zleciała, podjechałem szybko do najbliższego warsztatu, te same uchwyty pękły co od strony pasażera, one chyba pękają synchronicznie wszystkie na raz
Ale na szczęście tylko szyba się posrała
Ten front co pokazałeś z tą dokładką w jazz blue naprawdę kozak! Działaj, działaj to na wiosnę razem coś ustrzelimy