MKIV GTI by Kros 20thAE
Moderator: G0 Karcio
MKIV GTI by Kros 20thAE
jakies dalsze modyfikacje planujesz czy zostawiasz tak jak jest? bo wg mnie teraz jest IDEAL
Re: MKIV GTI by Kros 20thAE
Narazie zostanie jak jest, auto jest jezdzone codziennie wiec czyszczenie wszystkiego pod maska narazie nie wchodzi w gre.rafik211 pisze:jakies dalsze modyfikacje planujesz czy zostawiasz tak jak jest? bo wg mnie teraz jest IDEAL
:mk3:
MKIV GTI by Kros 20thAE
a tu znowu każdy się jara na USa i obrysy dokładają do wszystkiego co się da. A po za tym konkretna furaKaeROeS pisze: Usunalem jak wywalalem przednj znaczek pare lat temu. Moim zdanie obrysy wogoke tu nie pasuha a i tak nic nie robia.
meine Golf LW5Z 3D AJM http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=442730" onclick="window.open(this.href);return false;
MKIV GTI by Kros 20thAE
Pare fotek z wczorajszej imprezy Canibeat First Class Fitment.
Jedno z moich ulubionych MKIV
Jedno z moich ulubionych MKIV
MKIV GTI by Kros 20thAE
Przejrzałem ta lekturke i powiem Ci, ze Golfer dopracowany porządnie, te felgi daja mu to cos co fura powinna miec
- GrizLLy
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
MKIV GTI by Kros 20thAE
A wiec w zeszlym tygodniu padlo K03 w Golfie. Powoli zabieram sie za wymiane. Prawdopodobnie wpadnie K04-001, wieksze wtryski i jakis software zeby to wszystko latalo. Rewelacji nie bedzie ale powinno byc lepiej niz na starym.
Powoli zaczynam tez zbierac graty na wiosne.
Powoli zaczynam tez zbierac graty na wiosne.
- xxxPALUCHxxx
- Gadatliwa bestia
MKIV GTI by Kros 20thAE
a w EU na odwrot..wiele osob..i ja tez przygarnałbym te Twoje lampy US na tyl
______LET's GOLF______
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583
MIGAJACA KONTROLKA AKUMULATORA / ALTERNATORA -> potrzebuje pomocy :
viewtopic.php?f=140&t=398583