jakiś front amatorów orginalnych grillów powstał*daniel* pisze:siedzi konkret teraz wrzuć mu orginał gril i będzie cacy
[ Golf GT Special 2.0 16V ]
Moderator: G0 Karcio
fura konkretna... marzenie zapraszam do siebie http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=982954#982954
pozdro
pozdro
<moje mk3> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=982954#982954
A ja tak sobie czytam, i też postanowiłem wrzucić swoje trzy grosze. Oczywiście SToRM twój golfik piekniutki, na zewnątrz jak i to co w nim drzemie.. Jak bym miał jeszcze mojego to może bym sobie twojego pożyczył na dzień. (pamiętasz o co chodzi?) Teraz zobaczymy w jaką stronę pójdie Rif, jak narazie chopak się stara i oby tego nie zepsuł. Pozdro
Te gigant Wpadaj do lodzi po swietach - pomierzymy autka BTW, g-techem badales?cowboy pisze:to po co myłes - od tego konióf nie przybyło no moze ze 2kg syfu odelżyłes gofra
Ja bym wezem zwyklym sie nie podejmowalcowboy pisze:ja tez planuje wymyć komore, tylko nie wiem czym - nie bede miał karchera, tylko zwykły wąż - czym to umyć ?
Koleiny albo omijam lewym pasem albo biore miedzy kola.. Co do garbow - niestety gro nie dam rady przyjezdzac Ale szczerze - w orownaniuz tym co bylo, jakos nie odczulem ze auto siedzi nizej - narazie jeszcez nigdzie nie przyhaczylemrobal264 pisze:co do gleby chodzilo mi bardziej o koleiny i dziury, no i garby oczywiscie
Djtom duzo w tylek dostal? czy sie nie scigaliscie?cowboy pisze:widze że następny ABF pojdzie pod kozik
Na kresce stawaliscie czy tylko z rollowanego? :>
U mnie na tej skrzynce na patyk ze lzejszym kolem serie ABF oryginala w mk3 robie jakies ponad pol dlugosci Tzn zrobilem narazie trzy
A co do majovwki - to nie wiem czy bede, bo raczej do Bautzen sie z ekipa wybieram, ale to jeszcze zobaczymy Jak cos to napewno bedziemy robic porownania
mam nadzieje ze tej akcji na skrzyżowaniu nie uważasz za próbę Grzesiu?
[ Dodano: Sro 04 Kwi, 2007 22:45 ]
bo w taki sposób to i ferrari mozna zrobić JP-kiem
[ Dodano: Sro 04 Kwi, 2007 22:46 ]
o, jak bedziemy na tym grillu u jabstona po swietach to bedzie mozna zrobic wiarygodne próby a radek wszystko kamera uwieczni
[ Dodano: Sro 04 Kwi, 2007 22:45 ]
bo w taki sposób to i ferrari mozna zrobić JP-kiem
[ Dodano: Sro 04 Kwi, 2007 22:46 ]
o, jak bedziemy na tym grillu u jabstona po swietach to bedzie mozna zrobic wiarygodne próby a radek wszystko kamera uwieczni
Nocne Mary Squad
djtom w 2009 pisze:Sebastian.... gratuluję.
Zlot w Nysie na dzień dzisiejszy jest najlepszym zlotem w kraju w całorocznym kalendarzu.
oryginała mk3 z TDI 110km bez wirusa ?SToRM pisze:oryginala w mk3 robie jakies ponad pol dlugosci Tzn zrobilem narazie trzy
z rolowanego djtom sie zagapił - ale kill zaliczonySToRM pisze:Na kresce stawaliscie czy tylko z rollowanego? :>
na wiekszej turbince to juz nie widze ABF-a (pwinienem miec kole 155KM i 340NM)
[ Dodano: Sro Kwi 04, 2007 23:04 ]
tu filmik sprzed pół roku - strtuje w 2 sekundzie .... 100 km/h jest w momencie jak sie konczy 3 bieg