MK3 TDI by kkkubek
Moderator: G0 Karcio
Nic na PW do mnie nie doszloidgray pisze:no konkretnie to wygląda jednym słowem środeczek jest teraz na bogato![]()
a jak dojdą boczki to będzie rewelacja , zostanie tylko deska i konsola środkowa
ja bym dał odwrotniekkkubek pisze:beda cale czarne i srodek tam gdzie jest ten material bedzie szary![]()
odpisz mi na moje pytanie z PW

Wszystkim wielkie dzieki za komentarze na temat tapicerki,tak jak pisalem ciezko zrobic dobra fote telefonem jak leje deszcz i nie jest slonecznie

Ostatnio zmieniony czw lip 05, 2007 19:17 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL
Skora pikowana to taka w dziurki z tego co pamietam:)Ale moge sie myliccovacsxxx pisze:bardzo fajnie wyszlo ta tapicerka...ktos podsunal fajny pomysl ..zebys zrobil boczki jak ma vr..to sie chyba nazywa skora pikowana...ale nie dam reki uciac

Ostatnio zmieniony czw lip 05, 2007 22:34 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL
w dziurki to skóra perforowana... pikowana to taka, na której w regularnych odstępach znajdują się takie "guziki" i są w tych miejscach wgłębienia, tak jakby nacisnąć mocno palcem na tapicerkę... no to po prostu wygląda jak obicie na wiktoriańskiej sofiekkkubek pisze:covacsxxx napisał/a:
bardzo fajnie wyszlo ta tapicerka...ktos podsunal fajny pomysl ..zebys zrobil boczki jak ma vr..to sie chyba nazywa skora pikowana...ale nie dam reki uciac
Skora pikowana to taka w dziurki z tego co pamietam:)Ale moge sie mylicJak bede robil to wlasnie chyba w ten sposob jak bylo w vr6

viewtopic.php?f=91&t=496640" onclick="window.open(this.href);return false;
VW LT VR6 RWD Salonka by m3tal SLOW progress
Wulkanizator - Psychopata
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- idgray
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
furka powala na kolana
wszystko spasowane idealnie tylne lampy jak dla mnie strzał w dychę
super pasują do koloru i stylu auta
fotele elegancko obszyte no i wygodnie się w nich siedzi
zresztą cały środeczek jest niczego sobie
gratuluje tak kompleksowo przebudowanego auta ze smakiem i w naprawdę niezłym stylu

wszystko spasowane idealnie tylne lampy jak dla mnie strzał w dychę

fotele elegancko obszyte no i wygodnie się w nich siedzi

zresztą cały środeczek jest niczego sobie

gratuluje tak kompleksowo przebudowanego auta ze smakiem i w naprawdę niezłym stylu