![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
pozdrawiam i zapraszam do siebie
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderator: G0 Karcio
Dzięki za pozytywną opinie,co do zawieszenia pieniążki powoli są odkładane na ten cel teraz tylko czekam na okazje ,żeby w miare sensownie je wydać.Pzdrskwaros pisze:wypas to twoje auto . już jest pięknie, teraz daj sobie spokój z gadżetami itd. i zainwestuj w zawias bo wtedy ten twój golf bedzie kozak jak nic.
co do twojego autka to miałem nie mówić ,że za nisko ale chyba fakt jak dla mnie leży strasznie na glebie,ile poszło w dół? Ja chyba na początek nie zaszaleje ,aż tak. Możę 60/40 i do tego oponki o niższym profilu. PozdrawiamWsadzaj glebe jak najszybciej, ja za swojego supersporta dalem 300zł ,a auto lerzało strasznie (tylko nie mow ze za nisko, bo ja sobie inaczej tego nie wyobrazam )
Dzięki sąsiad , czekam ,aż twoja bestia pokaże się na osiedlu.Pzdrstach-mk1 pisze:no sąsiad nie powiem... auto prezentuje sie idealnie , tylko ten czerwony pasek zliwfidoawac obowiązkowo jakaś dobra glebę i będzie malinka pozdr.
hehe,co do gleby to wiem od poncka ,że masz zawieche na sprzedaż ,napisz na priv ile chcesz za nią.Pzdrskwaros pisze:fajny z niego golf country , lakier malinka, wnętrze to samo, tylko gleba mu potrzebna
mi też chyba powoli przestaje się podobać ,troche gryzie się z tym koloremaro Mk2 pisze:niepodoba ten czerwony pasek na atrapie
dzięki ,nie chciałbyś wiedzieć z czego jest ten lakierBruno77 pisze:zwłaszcza ten piękny lakierjest śliczny
Dzięki ,może jednak zostanie,skoro jest ktoś komu się podobaidgray pisze:mi się podoba ten czerwony pasek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości