![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
[ Dodano: Pon 17 Gru, 2007 ]
A nawet jeśli byś zdecydował się sprzedać, to chociaż, żeby takie świetne auto zostało na forum. Szkoda by było, gdyby trafił do jakiegoś wieśtjunera.
Moderator: G0 Karcio
hmmm, a orientujesz się może czy u mnie w GT też są takie tarcze z tyłu?? bo tarcze mam tył przód:] niby ok ale jak przycisne pare razy tak porządnie to się gotują troche i pieją;)cowboy pisze:tył mam tarcze wiec nie zmieniam - tarcza jest chyba 229/10 czyli taka jak w GTI / VR6
to masz z tyłu tarcze takie jak GTI czy VR6..Matijas pisze:bo tarcze mam tył przód:]
z tyłu Ci pieją ? no to masz przynajmniej klocki do wymiany...Matijas pisze:jak przycisne pare razy tak porządnie to się gotują troche i pieją;)
pasują, cofnij się w moim temacie kilka stron... na upartego to nawet zacisk mozesz zostawićMatijas pisze:bez rzeźby pasują na przód:]
hehe, klocki jakiś miesiąc temu wymieniane;) pieją bo się grzeją jak pocisnę go porządnie;pcowboy pisze:z tyłu Ci pieją ? no to masz przynajmniej klocki do wymiany...
ja słyszałem że te z Rumunii podobno padajątommi3 pisze:moja pochodzi z rumuni...
nie te same, typ turbiny ten sam ale nie sa takie same, mają rózne numery VAGtommi3 pisze:nr wybite na turbo to GT1749VA czyli te same...
możliwe, padła jak na budziku było 220tommi3 pisze:moze jakas felerna była, albo ja za mocna podkreciles
do S2 sa drogie klocki: ATE okolo 400zl bez znizek, ferodo premier 190zl i ciezko kupic jakis "sportowy" klocek inny niz EBC... Wiec chyba trzeba brac premierycowboy pisze:no i teraz mam dylemat co zakładać czy zestaw z G60 czy z S2 ?
plug&play ponoćGoofi pisze:No no no, dwutloczkowe, podejda do tarcz 280?, slyszalem, ze bywaja problemy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości