Fajny Golfik. Chciłem kiedyś kupić w takim koloże i ze skórą tylko to była jakaś dziwna wersja. Tylko niestety był zniszczony. Fajny środek. Zapraszam do mnie
SPRZEDAM GRATY DO MK2.
MÓJ VENCIAK
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=107293
Ale mi pojaśniało w pokoju gdy zajrzałem na pierwszą stronę. Niecodzienny kolorek Mnie osobiście widziałaby się żółta maska i czarna bra... chociaż przy czarnej masce byłoby pewnie mniej tych muszek, które tak lgną do żółtego - żartuję, oczywiście.
No dobra, to pochwal się już jak ma w środku ten Twoj kanarek.
DJVip, hehe a mozna wiedziec ile Cie to kosztowalo ? Naprawde najlepszy element wyposazenia tego auta w srodku moim zdaniem Mala rzecz a cieszy. O zewnetrzu nie mowie, bo to juz bajka - rzadko spotykany zolty
no widac kawal roboty wlozonej w auto, recaro na plus, szykuja sie dobre zmiany-swap jak wejdzie VR6 to bedzie miazga do tego foteliki maja byc w skorze no zapowiada sie pieknie, powodzenia w modach
powiem tak
dla mnie bomba a przede wszystkim środek zarąbiste te fotele muszę i sam poszukać takjich albo swoje przerobić
powodzenia w modach
froncik jest na
wielkie dzieki juz za niedlugo wrzuce zdjecia interior'a wlasnie niedawno zalozylem klocki i tarcze wentylowane i nacinane ATE porobie fotki wydechu i za niedlugo zabieram sie ostro do pracy