eee nie, dobrze wszystko jest. Tam nawet nic ruszanie nie było Na której focie to wypatrzyłeś Z tyłu są pochylone ale to raczej norma bo tam nic nie naregulujesz...UcHO pisze:lolo - tak patrze po zdjeciach i nie wiem czy to zludzenie spowodowane zdjeciem czy jak ale chyba nie masz u siebie z przodu geometrii, kała maja chyba pozytywne katy pochylenia kola??
piszesz ze za miesiac zabierasz sie za to, jezeli to prawda to zrob to lepiej szybciej bo Ci zetnie opony ;/ a na 18 nawet lekko zle zjechanej oponie bedziesz to mocno odczuwał
[GOLF MK4] USA OEM+ by lolo.../ PROJEKT ZAKOŃCZONY
Moderator: G0 Karcio
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Ostatnio zmieniony pn maja 05, 2008 23:34 przez lolo_golf, łącznie zmieniany 1 raz.
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- lolo_golf
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
To może mi jeszcze je zafundujeszbialko1991 pisze:no w sumie te z ciemnym kierunkiem mogą też byc, dzis jak zobaczylem je na alledrogo, to wlasnie o Twoim golfiku pomyślałem
Koła chyba są okej. Tak się wydaje po fotkach tylko...
[ Dodano: Wto Maj 06, 2008 08:25 ]
No coś musze poszperać za taką. Nie wiem czy Fabia takiej nie miała... Bo ja teraz patrze z okna na octavie to ma inna....cinek2004 pisze:lolo_golf napisał/a:
To od mk4 kombi
Nie, w MKIV nie bylo takich wycieraczek, ta przypomina troche ta ze Skody.
Ja proponuje z MKV - tez ladnie wyglada.
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt: