jak bedziesz chcial sprzedac sam rally front to jestem chetny

ale po tym co CI napisali raczej chyba nie sprzedasz chyba ze frykasy osobno i osobno golfa ale czy to sie oplaca,sam juz sobie odpowiedz na to pytanie
Moderator: G0 Karcio
Niestety ale musze sie zgodzic z tym co napisal Fido_dido,cos Taz jestes strasznie ciety na Grzane i ciagle jakies wbity leca z twojej strony w jego kierunkuFido_dido pisze:Sorry ze sie wypowiadam ale Taz przyczepiłes sie dzieciaka jak żep psiego ogona daj se juz spokoj to bedzie jedził 2 dni w gazem w podłoge a reszte z buta jak ma chcec na abfa czy cos innego
ciagłe czepianie sie niego o te pieniadze ani nie robic cie zabawnym ani fajnym wiec daj juz spokoj i zachowoj sie jak na twoj wiek przystało
przeciez Grzana predzej poswapuje ABF'a niz sprzeda golfa... wiem jak to jest ze sprzedażą (4/5 słyszy ze sprzedane - jak audiotele trzeba trafic na wolną linieTommek-GTI pisze:Czyzby zmiana samochodu?
no bez przesadyTAZ pisze:Przecież mały na paliwo nie wyrobi bo będzie gaz dociskał do końca
Kilka tysięcy i nie jeździ ?? Nie chcę obrażać nikogo ale remont na nowym wnętrzu bloku zamknął by się w 4000zł. Jak ktoś chce to mogę mieć kilka wałów ori po 800zł za sztukę. Resztę też w promocji mogę załatwić. Dajcie ten silnik mnie na dwa tygodnie i wróci jak nowy, co do zasilania to K-jeta się nie tykam.Fredi88 pisze:nie bylbym taki pewien... wiesz co sie dalej dzialo z tym silnikiem? nie wiesz... trafil do mnie do miasta... do mojego kolegi... i w tym momencie wsadzona kasa w silnik to kilka tys zl. KR byl nawet u Evo z wrocka... i dalej nie jezdzi :]TAZ pisze:a wystarczyło kilka stówek dołożyć.
Stop i moment. Kasy twojej się nie czepiam i wiesz o tym dobrze. Aluzja o kilka stówek była w kierunku silnika, a nie ciebie. Po prostu wymiękłeś i nie dałeś rady dokończyć, a wystarczyło wsadzić RP, a przy KR dłubać. Nie tnij auta tylko na blacharza zbieraj. Jak lakier będzie miodny to zrób wnętrze. Za dwa lata auto powinno powalać bez retuszy.GRZANA pisze:TAZ, dziekuje bardzo za motywacje... Jezeli chcesz skrytykowac/pochwalic moje auto to nie ma sprawy, po to jest ten temat... ale od mojej kasy i sposobu zycia to sie za przeproszeniem odwal, bo to nie jest forum bravo girl o problemach nastolatek z bananami w odbycie, tylko forum motoryzacyjne... to co zrobie z tym autem to moja osobista sprawa... moge go pociac/podpalic/nasrać i przyklepac i akurat twoje zdanie bedzie w tym przypadku dla mnie najmniej znaczylo... tyle ode mni i zapraszam wszystkich do dyskusji na temat auta, a nie o glupotach.
pozdro
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 19 gości