Witam
Kolegę z Wrocławia!
Kolejna czarna czwórka jezdzi po miescie
Jeśli chodzi o czipa nie zastanawiaj się, ja robiłem w dynosofcie jestem zadowolony, ze zdrowego AJM wyszło mi 146kucy i 330nM moment jakby linijką rysował.
Ale cholera ciągle mało mocy;/ jakby dorwać turbo gdzieś tanio od ARL i IC to ze 170 koni może by dało rade wycisnąć?
chcialbym zobaczyc tą tylną polke jak Ci wyjdzie to obszycie.. spytaj znajomego czy dalo by rade obszyc lusterka zewnetrzne jakos taka skórą jak na BRA bo pytalem w paru miejscach i odmawiali
Mi również sie podoba...czarne wymiataja:)) i do tego jeszcze piękne alu wiec tylko pozazdrościc...no i taaa fotka z tymi paniami:P hmm...cud,miód i orzeszki...pozdrawiam Serdecznie i powodzenia życze
Też czarny, też 3drzwiowy i też ma czarne helle z tyłu. Od razu kroi mi się wizja mojej fury na nowych alu i laczkach.
P.S. Apropos wirusa to w Wawie krzyknęli mi w salonie specjalizującym się chiptuningiem VW 1400 zeta za chip, 2 godziny na hamowni. Wg. ich programu kręci ASZ'a na 175KM i moment do 400Nm. Może jakieś zbiorowe chipowanie na terenie Wawy i okolic ?
Ostatnio zmieniony wt lip 14, 2009 07:31 przez mikew_86, łącznie zmieniany 3 razy.
Goferek ładny, kolorek widac ze dbasz o auto PLUS wielki
Loga VW matowa czern ladnie sie uzupelnia z autem.
Lampki pasuje bardzo, felzunek kozacki z chromem.
Pozdrawiam & Powodzenia w dalszych Modach.
Zapraszam do Siebie
Ostatnio zmieniony śr lip 29, 2009 15:48 przez Tyber, łącznie zmieniany 1 raz.