u zioma przed chatą

kaczyce z genesisem i manianem

czeska republika również z genesisem i manianem

i na koniec

Moderator: G0 Karcio
a tam czepiasz sie :green_fuck: on już był na wykończeniu ja mu tylko delikatnie pomogłemmcsym pisze:Auto klasa, tylko nie zapomnij sprawdzać poziomu oleju :green_fuck:
A tak poza tym, to przydałaby się zmiana kół :green_fuck:
MANUŚ MK2 pisze:No właśnie siadło by jakies nowe koło
aurel pisze:Brak tu jedynie godnego koła
mówisz i maszkkkubek pisze:AUtko robi naprawde dobra roboteDo tego bardzo mi przypomina moje
Ja bym tylko poszukal innego kola do tego zestawienia
nikt nie chce wiedzieć :green_fuck: następny szpieg :green_fuck:vwosiu pisze:kolo nowe pewnie juz jest ale pewnie skrywane po katach co by nikt nie widzial :green_fuck: hm ciekawe co tokto chce wiedziec
niestety w przyszłym roku dezentów już nie będzie*daniel* pisze:absolutnie mowy niema o innym kole to koło z tą oponą z tym blaskiem jest jedyne
nie no wypraszam sobie podane mialem jak na tacy :green_fuck: a tak poza tym to to bedzie jeździło tylem do przodurafiok pisze:nikt nie chce wiedzieć :green_fuck: następny szpieg :green_fuck:
vwosiu hehe tam nie leżało żadne TH ani moje ani Rafiokavwosiu pisze:aurel, to tylko leżało obok TH Marcina wiec oko już nie tea plecy juz zdrowe ze sie tak gibiesz na tym gifie :green_fuck:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości