MK2 GTI16V by tauka, czyli od 1.3 CL do GTI :)
Moderator: G0 Karcio
- tauka
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Planuje byc. Ale nie wiem czy swoim autem. Zobaczymy jak wyjdzie.norbi pisze:Będziesz 9 na IST w Poznianiu?
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia. Miałem takie foto to fstawiłem bo fajne.norbi pisze:PS. Ta Pani w avatarze to Elisha?
Zapewniam cie,że lata lepiej niż twój Sprawdzone. 1.6 przy tym wysiada.tylko silnik słaby...Ale to sie pominie:)
- Rafaello155
- Ma gadane
- Jasio_Zawodnik
- Mały gagatek
- Kontakt:
pewno nie ma jak NZ....wielkie spalanie=wielka moc:D
tez byłem załamany na początku ze to 55KM
ale z czasem to w zasadzie nie jest tak źle...
tyle ze jak ostatnio zobaczyłem ten filmik z 600KM mkIV na hamowni to mi sie tak nieciekawie zrobiło, ale najważniejsze jeździ:)
golfdens piierwsza klasa...nic tylko sie rozkochać!!
tyle ze jak ostatnio zobaczyłem ten filmik z 600KM mkIV na hamowni to mi sie tak nieciekawie zrobiło, ale najważniejsze jeździ:)
Może i mały mięsień ale za to jaka dusza!!
Teraz to chyba spory biceps jest :D
Teraz to chyba spory biceps jest :D
- tauka
- Kontakt:
Ja tam na spalanie nie narzekam. w granicach 7,5 przy spokojnej jeździe po mieście. Wiadomo jak chce się uaktywnić całą drzemiąca w nim moc to i 9 połknie. A nawet i 10.Jasio_Zawodnik pisze:pewno nie ma jak NZ....wielkie spalanie=wielka moc:D
A silniczek i tak pójdzie na wymiankę, to tylko kwestia czasu. Sype się powoli. Nie wytrzymuje przeciążeń. Skrzynka juz pomału pada... Także jego dni są już policzone.
- tauka
- Kontakt:
No w sumie z silnikiem to nic.... Pływają mu wolne obroty po kilkunastu sekundach postoju i to mnie strasznie wkurza. A tak pozatym to raczej wszystko w nim zrobiłem. Można się jeszcze przyczepić do piszczącego paska rozrządu, ale ni mam kiedy się za to zabrać.
Największy problem to jest ze skrzynią, bo coś w niej puka i stuka na 1 i 2. No i 2 ostatnio strasznie ciężko wchodzi.
Największy problem to jest ze skrzynią, bo coś w niej puka i stuka na 1 i 2. No i 2 ostatnio strasznie ciężko wchodzi.
- tauka
- Kontakt:
No i przedwczoraj moje autko dostało letnie papciuszki. A to wszystko dlatego, że podczas mierzenia auta na setke przy chamowaniu, troszke gume spaliłem. Tak nawet troszke wiecej. I opona zimowa nie nadawała się już do użytku A do steki wykręcam w 14,63 s.
A nowe paputko mojego auta to DUNLOP SPORT 01 185/60/14. zdjecia tych oponek razem z felgami widoczne w pierwszym poście. No i doszły juz niebieski lampki.
A nowe paputko mojego auta to DUNLOP SPORT 01 185/60/14. zdjecia tych oponek razem z felgami widoczne w pierwszym poście. No i doszły juz niebieski lampki.