[mk4 Golf] Sebek; 1,9 TDI ASZ; LB9A; Bora front.
Moderator: G0 Karcio
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Sebek, kiedy jakaś sesja z kefirem ?
podoba się :]
podoba się :]
Ostatnio zmieniony pn kwie 26, 2010 23:20 przez KonradzikIV, łącznie zmieniany 1 raz.
- AdiWRoc
- Gadatliwa bestia
co tu dużo pisać - cudo
Moje XX Jahre viewtopic.php?f=88&t=391092" onclick="window.open(this.href);return false;
Sarkazm TEAM Member
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ... "
Sarkazm TEAM Member
"Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż cięzko czasami ich wyprzedzić ... "
Jedyne slowo ktore mi sie cisnie na slowa wyszloby tu w gwiazdach :green_fuck: ale efekt totalnie miazdzy, poprostu kwintesencja... jedynie troche lampy mi sie nie widza zbytnio, troszke festynem leci, nie sadzisz ? Ale felga i lakier odbiera mowa. Gratuluje pomyslu, efektu i wykonania ! jakies dalesz plany ? ;>
Wg mnie najlepiej wyglądał na sesji do vwtrends (no może poza lampami z tyłu), nawet później jak doszły srebrne asa też było super a teraz to przyrost formy nad treścią.
Ale co ja się tam znam, masz felunek wart więcej niż moje padło
i o to chodzi
Ale co ja się tam znam, masz felunek wart więcej niż moje padło
i o to chodzi
Ostatnio zmieniony śr kwie 28, 2010 06:27 przez owies, łącznie zmieniany 1 raz.
Grzana multifunkcja, FIS, Delta 6 + USB w łokciu, Fotochrom z kompasem, Pikowana deska, PDC
ThermoTop E, Xen, Gwint, 312 heble, Thule, mało mocy, dużo rdzy i trochę zadrapań...
ThermoTop E, Xen, Gwint, 312 heble, Thule, mało mocy, dużo rdzy i trochę zadrapań...
według mnie nie do końca..brak konkretnej koncepcji.owies pisze:Wg mnie najlepiej wyglądał na sesji do vwtrends (no może poza lampami z tyłu),
przod Rline gładki, progi 25th, tył zderzak z listwa i dokładka. ;/ każda z innej "bajki".
Teraz jest całe auto w pakiecie Rline i mam to o czym zawsze marzyłem...i myślałem, że nie bedzie tak wyglądał
Life's simple. You make choices and don't look back.
golfik miaży sutki ale pany niżej z nim cos ty serie zawias założył :green_fuck: golfik powala gratuluje zapału do pracy
1.9 TD boost pin,KW,1,2bar,smoked front
viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP
viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów
viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP
viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów