Parę ujęć.

Moderator: G0 Karcio
ty tylko sie nie zalej za mocno zebym cie znalazl obok auta a nie podpelton pisze:jeszcze 3 dni, nie mogę się doczekać
jeśli woźnica pelton dobrze pogoni te konie w czarnym dyliżansie to coś koło 19fasd pisze:mniej wieceej o ktorej bedziecie?
ja tam po Nysie mam dobre wspomnienia z bagażnikiempelton pisze: Krzysiu, właśnie Ci pościeliłem miejscówkę na wyjazd w bagażniku
s-p-o-k-j-n-i-efasd pisze:ty tylko sie nie zalej za mocno zebym cie znalazl obok auta a nie pod nim
fasd pisze:mniej wieceej o ktorej bedziecie?
rozumiem, że słabsze jednostki ( między innymi SDI Jelona które z nami jedzie ) będą jechały tak jak my podobnym tempem i nie wyplują czegoś po drodze....KrzychuGT pisze:jeśli woźnica pelton dobrze pogoni te konie w czarnym dyliżansie to coś koło 19
ja też, łapki i teleskop i DAJ MUKrzychuGT pisze:ja tam po Nysie mam dobre wspomnienia z bagażnikiem
nie wiesz co mówisz, nikt u nas tempa nie spowalnia, a tym bardziej powiem, że Jelon nadaje tempopelton pisze:( między innymi SDI Jelona które z nami jedzie )
bardziej DIZEL PAŁER !pelton pisze:pezet666 napisał/a:
a SDi to wariat
bardzo dobrze, powyjaśnia Nas wszystkich
pelton pisze:i, jak będę w Pruszczu dam Ci znać, jeszcze chcemy zajechać na myjkę gdzieś
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 21 gości