bla... bla.... bla.... bla....POOREK pisze:się poskłada - się oceni miazgi nie będzie
[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
[golf mk3] Black Devil by POOREK
MOJE BIAŁE MK3: viewtopic.php?f=88&t=244242" onclick="window.open(this.href);return false; było fajnie, jest kapota a może znów będzie ładnie...
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
hah Maciek, to zależy jak na to wszystko patrzeć będzie troszkę inaczej niż w poprzednim sezonie - tyle w temaciebarylql pisze:haha będzie kłamcoPOOREK pisze:się poskłada - się oceni miazgi nie będzie
Broda6666, idzie do Ciebie PW z pewną sprawą
i jeszcze taka mała fotka, lekko naprowadzająca
yo
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
- RafaelloW007
- Forum Master
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
POORKOWI, z nosa włos wyleciałRafaelloW007 pisze:to z lewej na dole to łoniak czy sierść psa
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Re: [golf mk3] Black Devil by POOREK
każdy widzi to co chce widzieć zapomniałem że u nas na forum wszystkie zdjęcia są bardzo szczegółowo analizowane tak jak kiedyś małe co nie co było w tle na garażu wymalowane w każdym razie mam psa więc może to psia sierść a może z łydek mi wypadają ojjjj chłopaki.....RafaelloW007 pisze:to z lewej na dole to łoniak czy sierść psa
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- RafaelloW007
- Forum Master
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
aj tam wiosna.... rozglądam się za corrado i mk1 cabrio a tak poważnie toooo cieprliwości Pany przez ten młyn na forum, że każdy coś pisze, każdy smaka robi to sam już się nie mogę doczekać
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
POOREK
Eeeeeeee co Ty z tym znaczkiem kombinujesz
Czyżbyś chciał wypełnić czymś te rowki
Eeeeeeee co Ty z tym znaczkiem kombinujesz
Czyżbyś chciał wypełnić czymś te rowki
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
POOREK, nie no myśle że stickersy w tym przypadku nie wejdą w grę, ale reasumująć to ładnie by wyglądała farba z połyskiem, np czerwony środek i te czarne ramki, ciekwe co POOREK wymyśli
- pawka508
- Gadatliwa bestia
POOREK,
Właśnie pokazuj co szykujesz na sezon ?? pokaaa
Właśnie pokazuj co szykujesz na sezon ?? pokaaa
Moje MK3 1zZzZZz http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=352628
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
Adrianao8, ori znaczek jest dwuczęściowy i jest rozkładany, także na pewno część widoczna na zdjęciu nie będzie niczym wypełniana
pawka508, a no w gruncie rzeczy to po przeanalizowaniu osotanich dwóch stron mojego tematu, większość oczekuje czegoś nadzwyczajnego z mojej strony po tym jak 2009 brykałem "prawie" serią, a w 2010 wyjechałem na ładnie uformowanym ulepem do górnolotnych aut w PL mu brakuje, robię tak żeby mi się podobało i żebym czerpał radość z użytkowania plany do zrealizowania były, są i będą jeden etap mam obecnie za sobą (o tym na wiosnę), plan do momentu poskładania za kilkadziesąt dni jest, plan na okolice lata też jest i plan na przyszłą zimę również jest czas pokaże co wyjdzie z planów, żeby nie było: obiecanek cacanek
nie wszystkie plany wymagają ogromnych pieniędzy, ale bez tego ani rusz tak jak napisałem: 2011 będzie w trochę innym stylu niż 2010, będzie bardziej krzykliwie moim zdaniem po prostu mi odbiło na maxa tej zimy! obecnie od 3 tygodni siedzę w domu, jestem bezrobotny więc musiałem trochę zwolnić z zakupami, a szkoda bo pokrzyżowało mi to plany... nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, macie fotkę mojej kreatywności powstałą na początku grudnia
pawka508, a no w gruncie rzeczy to po przeanalizowaniu osotanich dwóch stron mojego tematu, większość oczekuje czegoś nadzwyczajnego z mojej strony po tym jak 2009 brykałem "prawie" serią, a w 2010 wyjechałem na ładnie uformowanym ulepem do górnolotnych aut w PL mu brakuje, robię tak żeby mi się podobało i żebym czerpał radość z użytkowania plany do zrealizowania były, są i będą jeden etap mam obecnie za sobą (o tym na wiosnę), plan do momentu poskładania za kilkadziesąt dni jest, plan na okolice lata też jest i plan na przyszłą zimę również jest czas pokaże co wyjdzie z planów, żeby nie było: obiecanek cacanek
nie wszystkie plany wymagają ogromnych pieniędzy, ale bez tego ani rusz tak jak napisałem: 2011 będzie w trochę innym stylu niż 2010, będzie bardziej krzykliwie moim zdaniem po prostu mi odbiło na maxa tej zimy! obecnie od 3 tygodni siedzę w domu, jestem bezrobotny więc musiałem trochę zwolnić z zakupami, a szkoda bo pokrzyżowało mi to plany... nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, macie fotkę mojej kreatywności powstałą na początku grudnia
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
I znów jestem o coś mądrzejszyPOOREK pisze:ori znaczek jest dwuczęściowy i jest rozkładany
Ajjj to boliPOOREK pisze:obecnie od 3 tygodni siedzę w domu, jestem bezrobotny
- pawka508
- Gadatliwa bestia
POOREK,
Jak są plany to bardzo dobrze i na wielki plus ;] , co do pracy to ostro współczuje ale jak mówisz nie ma co płakać szukaj coś ciekawego, zatrudniaj się i do dzieła ;]
Powodzenia
Jak są plany to bardzo dobrze i na wielki plus ;] , co do pracy to ostro współczuje ale jak mówisz nie ma co płakać szukaj coś ciekawego, zatrudniaj się i do dzieła ;]
Powodzenia
Moje MK3 1zZzZZz http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=352628