![okej :okej:](./images/smilies/okej.gif)
dawaj spy foto z przymiarki
![chytry :chytry:](./images/smilies/chytry.gif)
Moderator: G0 Karcio
to je przemalujciepezet pisze:nie pasują na tym lakierze niestetypelton pisze:tylko WOB'y teraz trzeba jeszcze ogarnąć![]()
Danke schönpezet pisze:Metan, rotory i dekle in progress... Jutro/pojutrze odbiór
Metan pamiętaj, to co mama mówiła !lukas.g60 pisze:teraz juz mi chyba zaufasz
o to mi się podoba, co w rodzinie to nie zginielukas.g60 pisze:toz t mozna powiedzieć ze z rodziny![]()
lukas.g60 pisze:znowu te oklepane rsy
Nie kupiłem, czekam aż mi wyślesz za pobraniemlukas.g60 pisze:hehe jaki ten swiat mały panie metan,teraz juz mi chyba zaufaszczy juz kupiłes ranciki?
Może i oklepane, ale jakże pięknelukas.g60 pisze:znowu te oklepane rsy
mówiłem ci ze za pobraniem odpada z racji tego ze nie ma mnie na miejscu,ale jak juz piszemy oficjalnie to ci wysle i jak dojdą kase mi dasz na konto,jezeli nie spodoba sie odeslesz na swój kosztMetan pisze:Nie kupiłem, czekam aż mi wyślesz za pobraniem
dzieki,jak na wieś to bedzie,no i twój mk3 nieustepuje ani na krokMetan pisze:P.S. Fajnego masz passka![]()
wiem,sam mam 2 komplety 16tek w 4x100 i troszke szersze niz twojeMetan pisze:Może i oklepane, ale jakże piękne
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości