[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style - ZAKOŃCZONY !
Moderator: G0 Karcio
- Frykas
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
[golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style by POOREK
banda bogaczy ?? ja robie auto niskim nakładem pieniężnym a w zeszłym roku byłem..
Mój Borowik
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
więc tak, auto wypucowane i czeka na majovwkę... podobno pogoda ma być pół na pół... szkoda bo najpierw zmoczy samochód a później na wszystkich zdjęciach będzie świecił zbitym przez deszcz kurzem no ale jestem pozytywnej myśli że prognozy obrócą się w wielkie g...... dzięki Wojtek za pomoc dzisiaj w nakładaniu kosmetyków bo czas gonił i nie dałbym rady wszystkiego zrobić sam tak więc auto śpi w garażu... zrobiłem też w dniu dzisiejszym kierunki z tyłu na pomarańczowo.. i albo mam wrażenie że średnio to wyszło, albo muszę się przyzwyczaić myślałem że folia będzie lekko ciemniejsza no ale zawsze to jakaś odmiana która u mnie się ładnie komponuje, bo hcc home made coraz więcej ze względu na małą liczbę fajnych alternatywnych lamp do mk3 więc zawsze to co innego na szybę wleciała dzisiaj również nowa aloha... niczym się nie rożni oprócz tego że nakleiłem ja w inną stronę... na chwilę obecną prezentuje się to tak:
tak więc do zobaczenia w piątek i mam nadzieję że pogoda dopisze przez cały weekend i za tydzień przez cały weekend również
tak więc do zobaczenia w piątek i mam nadzieję że pogoda dopisze przez cały weekend i za tydzień przez cały weekend również
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6
www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
www.vagradom.pl
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
Kurczę, dziwnie te kierunki wyglądają, ale tak jak pisałeś jest w 100% legalnie
Re: [golf mk3] Czarna pomarańczka in Hawaii Style by POOREK
Popieram też mi się to nie za bardzo widzi poza tym tył nieźle się prezentujeAdrianao8 pisze:Kurczę, dziwnie te kierunki wyglądają, ale tak jak pisałeś jest w 100% legalnie
Moje mk2 ---> http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=453059" onclick="window.open(this.href);return false;
Piotrek moje zdanie ze zdjęć jest dziwne bo teraz ta lampa taka nasrana jest w 3 kolory, zobaczę na żywo może lepiej to wygląda bo teraz to nie bardzo, Ale się świeci....
- bialko1991
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Nie jest źle, ale moim zdaniem lepiej byłoby bez foli, z pomarańczą jak na przednich kierunkach
- stolniczkow
- Forum Master
- Kontakt:
Hmmm szczerość jest w cenie, moim zdaniem ta folia jest tragiczna Ale to Tobie się ma podobać
Czarne S3 1.8T - Dynosoft, MG Motorsport - 276km/365Nm
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
- ernest_b3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
POOREK pisze:cineqqq, więc jadąc dalej z tematem, dotarła do mnie ostatnio mała rzecz z aso, mała rzecz a cieszy
to jest jakis zestaw naprawczy anteny na dach? mógłbyś podać numer katalogowy?
mnie się styl auta bardzo podoba, oby tak dalej
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2215317#2215317
Polerowanie felg - gg 2884231
ja też mam nadzieję że te prognozy pogodowe się nie sprawdzą u mnie np od niedzieli jest sucho jak nie wiem ani kropli nie może być tak że w piątek się zmieni ja myślę z kolegą już wyjechać w piątek ok 18 i na spokojnie zacząć imprezę w sobotę:) a co do folii to u siebie też miałem ją na przednich kierunkach i powiem tak zależy jak pada na nią światło czasem wygląda trochę tandetnie a czasem jest ok zawsze możesz zerwać póki co zostaw
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921
- elpiotrek
- Forum Master
- POOREK
- VWGolf.pl Killer
w etce jest to opisane jako zestaw montażowy, nr katalogowy 3B0 051 751ernest_b3 pisze:POOREK pisze:cineqqq, więc jadąc dalej z tematem, dotarła do mnie ostatnio mała rzecz z aso, mała rzecz a cieszy
to jest jakis zestaw naprawczy anteny na dach? mógłbyś podać numer katalogowy?
mnie się styl auta bardzo podoba, oby tak dalej
jeśli chodzi o folie to tak jak piszecie, na fotach wygląda to tragicznie bo sam jak przyszedłem do domu zacząłem się zastanawiać czy dobrze zrobiłem zrywając poprzednią.... przyjrzałem się dzisiaj temu za dnia i wygląda to zupełnie inaczej zacytuję jedną wypowiedź:
dokładnie zależy jak padnie światło póki co na pewno zostawię, jak będę miał chwilę czasu to zerwę i zobaczę jak jest bez najwyżej okleję jeszcze raz.... ale musi być na to chwila, a obecnie z czasem ciężko straszniebula222 pisze:... co do folii to u siebie też miałem ją na przednich kierunkach i powiem tak zależy jak pada na nią światło czasem wygląda trochę tandetnie a czasem jest ok zawsze możesz zerwać póki co zostaw
Easy pisze:Gdzie taką dużą naklejkę kupowałeś?
zamawiałem gdzie indziej bo nie chcieli mi tam tego zrobić na pomarańczowej folii podałem wymiary, kolor i wszystko da się w dzisiejszych czasach zrobićelpiotrek pisze:Easy, odjazdowenaklejki.pl
nie wiem czy ktoś będzie to czytał jeszcze z tych co się na majovwkę wybierają od samego początku od otwarcia bram my będziemy 1-2h po otwarciu bram i mam prośbę żeby ktoś zrobił fotkę z wjazdu bo z zeszłego roku mam jedną w tragicznej jakości... będzie mały i efektowny suprise na wjazd taki jak rok temu
była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
www.vagradom.pl
www.vagradom.pl
- ernest_b3
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
POOREK pisze:w etce jest to opisane jako zestaw montażowy, nr katalogowy 3B0 051 751
dzięki, już sobie zamówiłem
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2215317#2215317
POOREK miło było cię poznać osobiście mam nadzieję ze jeszcze nie raz się zobaczymy z kompanami a golf robi oszałamiające wrażenie co do Vag eventu brak mi słów do jury...tylko tyle
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921
- RafaelloW007
- Forum Master