Broda6666 pisze:crazy
Oj będzie, sam się teraz dziwię, jak ja mogłem tyle czasu jeździć na tych diodachPOOREK pisze:będzie wyglądało
Waszym zdaniem usuwać tą przesłonę pomarańczową od kierunków czy nie ma co ingerować w lampy?
Moderator: G0 Karcio
Broda6666 pisze:crazy
Oj będzie, sam się teraz dziwię, jak ja mogłem tyle czasu jeździć na tych diodachPOOREK pisze:będzie wyglądało
Nic nie rób!A r t u r pisze:nie ma co ingerować w lampy?
Adrian1989 pisze:ja bym nei ingerowal..ale to moje osobiste zdanie
No dobra przekonaliście mniestolniczkow pisze:Nic nie rób!
Jeszcze nie założyłem, ale chyba będą pasowaćFredi88 pisze:duzo jest zabawy zeby spasowac te lampy od felicii ?
Jest pomarańczowa wtedy dałbym żarówkę osram diadem i by było, no ale nie ma co w sumie grzebać.bialko1991 pisze: ta przesłona to zielona z tego co pamiętam;) nie usuwaj bo będzie żarówka na czerwono świecić.. chyba że dorwiesz gdzieś zielone żarówki
Dziwne, bo u mnie były zielone:) no ale skoro zrezygnowałeś z ich wyrzucenia to nie ma co dyskutowaćJest pomarańczowa
bialko1991 pisze:Dziwne, bo u mnie były zielone:)
POOREK pisze:dawaj foty na golfie, nawet jeśli nie do końca spasowałeś, bo nie wierzę że jeszcze nie przymierzyłeś
Dzięki, stan idealny, co do ceny to normalna rynkowaChaos pisze:Najpiękniejsze lampy do mk3, trafić je w dobrej cenie i stanie to nie lada wyczyn. Teraz to pełna elegancja
A co masz więcej? no dobra chwale się- od jakiegoś użytkownika o dziwnym nicku DzandzolDzandzol pisze:Lampiony idealne Pochwal się od kogo kupiłeś
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości