fotek nie mam niestety wiec musisz cierpliwie poczekac

Moderator: G0 Karcio
Spoko, dokładki to na końcu planuję założyć przy okazji lakierowania klapy. Mam nadzieję że uda mi się to ogarnąć do początku sezonu, bo wymyśliłem sobie urlop w kwietniu i prawie 2 tygodnie nie będę nic grzebał, a to ostatnie dni przed sezonemfotek nie mam niestety wiec musisz cierpliwie poczekac![]()
Dokładnie ja nie z tych co lubią takie tuningiŻuReK pisze:showtime, wieś tańczy i śpiewa
Tragedia... Civic&Calibra plastic fantasticshowtime pisze:czajaa22,![]()
truckman progi jak u mnie z jubi czy z R-ki?
Nie no spoko. Ja na przykład Ci wierzę, no bo skoro tak piszesz to zapewne tak jest!showtime pisze:Chcieliscie zderzak z R zobaczyc w Variancie to pokazalembez skojarzen ze mna że mi sie to podoba - zdjecie poglądowe!
on ma taką swoją kolekcję zdjęć - marzeń które powoli realizujesteniu4 pisze:Show się nie złamał przecież o fun z jego zdjęcia z prywatnej kolekcji
ej bo się kurde obrażę...Poza tym na 1000 rzepiarskich VW pokażę Ci 3000 kocurów VW
Ten jak zwykle wynalazł jeden akapit zeby dać do piecaKonradzikIV pisze:on ma taką swoją kolekcję zdjęć - marzeń które powoli realizujesteniu4 pisze:Show się nie złamał przecież o fun z jego zdjęcia z prywatnej kolekcji![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości