Chyba tylko dlatego że Ori...
Moderator: G0 Karcio
pewnie na zdjęciach tego nie widać ale uwierz mi że różnica jednak jest..Sandorr pisze:Poprzednią dokładke miałeś dobrze spasowaną tak że nie rozumiem po co wymieniać Chyba tylko dlatego że Ori...
jeden kupiłem jakoś na sztuki ze zderzakami, i ori nówki progi w ori podkładzie - prosi wziął Kokos reszta poszła do poznania gdzieś a potem udało mi się kupić cały komplet w dobrej kasie (przód tył progi) i to nawet w moim kolorzesagano88 pisze:Tak BTW: KonradzikIV nie wiedzialem, ze udalo Ci sie wtedy wyrwac to na allegro! Niezle! Myslalem, ze ebay czy cus. Widocznie musze udoskonalic moje sposoby szukania gratow
W sumie w moim kolorze, to jedyna opcja na visus mod. R32 odpada na 100% a wszystko inne do mnie nie przemawia tak więc jak przyjdzie moment to może coś się urodzi...sagano88 pisze:Stara zapewne bedzie na sprzedaz za jakis czas takze gdyby ktos byl chetny...? No i jest jeszcze pewien VOTEX dla chetnego
joł maj hołmiWszystko sprawdzone u kolegi truckmana i dziala jak nalezy.
z własnego doświadczenia wiem że jest o cosagano88 pisze:Wiekszosc bedzie dzien, w dzien walczyla o dowod
o to sobie obejrze gadzine w swietasagano88 pisze:swieta kiedy wroce w swoje strony.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości