Hmyyy na Mono tego tak nie było widać, też myślałem, że ten negatyw to celowy zabieg...siVWy pisze:tak sie dzieje w 4motion
Wiem, że wcześniej było 18 teraz są 19 ale przez 1 cal aż tak siadło?
Moderator: G0 Karcio
Hmyyy na Mono tego tak nie było widać, też myślałem, że ten negatyw to celowy zabieg...siVWy pisze:tak sie dzieje w 4motion
Tył na 19" jeszcze przysiadł, negatyw w 4motion to nie celowy zabieg, tak się rozkłada, taki dziwny układ napędowy, mi to nie przeszkadza, jakbym jeździł sporo na pewno jakiś wpływ na ścieranie opon by to miało, ale jak się robi max do 4 tys. km to nie ma to większego wpływu. Jak jest mokro to niekiedy miota nim jak szatanem, ale moc jest na tyle mała że da się go opanować.pelton pisze:Hmyyy na Mono tego tak nie było widać, też myślałem, że ten negatyw to celowy zabieg...siVWy pisze:tak sie dzieje w 4motion
Wiem, że wcześniej było 18 teraz są 19 ale przez 1 cal aż tak siadło?
Nie da się, po co zmieniać coś co ma swoją funkcję i zadanie.Dzigit84 pisze:Nie da sie tego przestawic?
Dziękuje Niestety wiedziałem że na obecny, kończący się sezon będzie kilka Bor na tych felgach, i stety lub niestety musiałem z nich zrezygnować, po prostu za dużo by już tego było. Obecne felgi czyli BBS RS są na sprzedaż, jeżeli ktoś jest zainteresowany to zapraszam na PW lub wieczorem do działu giełda.shift pisze:Bora miażdży, jednak szkoda że już nie na patelniach z audi, bo to koło moim zdaniem leżało tu najlepiej ale i tak jest grubo
spoko tatko, że na 18'' śmigabartol_variant pisze:Ronal R47 8x18" z oponami 225/40/18 - pożyczone koło od mojego taty
18" gwint TDi po dobrym programie i zmianie wtrysków jakieś audio dobre hamulce, ale o tym aucie kiedyś zrobię drugi temat bo dobry egzemplarz jak na 55 letniego tatusiamiskieusz pisze:spoko tatko, że na 18'' śmigabartol_variant pisze:Ronal R47 8x18" z oponami 225/40/18 - pożyczone koło od mojego taty
Coś tam poprawiłem szefie, ale nie wiem czy jest wystarczająco dobrze. PozdrawiamPELE pisze:I strona tematu do poprawy i przenosimy do projektów.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 29 gości