felgi juz zdjete wiec klopotu nie maNo widzac takie felgi to naprawde bylby to nie glupi pomysl.
![grin :grin:](./images/smilies/grin.gif)
chyba nie bedzie juz zabawy w takie reczy opchne caly zawias i kupie gwintTył tak sterczy bo trzeba do tokarza dać amorki by rowki dorobił.
Moderator: G0 Karcio
czemu pytasz ?cos z nim nie tak?rejden, co to za foto w podpisie
auto pokaze dopiero po zimieidgray pisze:nowa fota w podpisie a zdjęć w temacie zero
fota mała i dobrze nie widać do czego można by było się przyczepić
dzieki mile slowa zawsze poprawiaja humor, nie jest idealnie kazdy kto widzial na zywo wie ,ze tylko na fotach wychodzi jako tako jeszczeFarinos pisze:Mega Gofer, marzy mi się odpicowanie tak mojego, ale jestem w tej fazie kiedy ma mnie tanio i wszędzie wozić. Może jeszcze kiedyś uda mi się tak jak i Tobie stworzyć taką perełkę. Świetna robota, pozdrawiam.
nie badz taki pednantrejden pisze:dzieki mile slowa zawsze poprawiaja humor, nie jest idealnie kazdy kto widzial na zywo wie ,ze tylko na fotach wychodzi jako tako jeszcze
To prawda, potrzeba naprawde sporego wkladu w samochod codziennego uzytku zeby wygladal jak potrzeba.Wegiel pisze:nie badz taki pednantauto ma swoje lata i ma prawo miec minuski zreszta tak jak ja ciagle latasz nim a nie jak Rarytasy w garazu stoja 90% w roku na perskich dywanach i na lawetach na zloty... wiec szacun i tak za wyglad i prace
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości