na manii raczej mnie nie bedzie choc nie wiem zobacze,chetnie bym oblukal Twojego z tym metalikiem ja dalem zwykly akryl ale ciezko mi by sie zdecydowac czy nie dac metaliku,dokladke mam poki co nie sprzedaje jej bo byc moze wroci na auto ale jeszcze nie wiem,czekam na dystanse poki co,tylko ze tokarz troche sie ociagaheyus1986 pisze:Siemka patrzylem twoj temacik o golfikiu i zdjecia i powoiem ci ze moj golf bedzie wygladal identycznie jak twoj na ats cup i to w dodatku ze storzkami tylko ze ja teraz daje lakier czarny metalik i mam takie pytanko czy masz moze doklatke ta gti bo widze ze masz waska. Pozdrawiam i do zobaczenia byc moze na manii
[GOLF MK2] GTi by robal - SPRZEDANY ;/
Moderator: G0 Karcio
- robal264
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
ładne forteczki po zdrówka
VW Passat B5 Virus by DanoSoft 119 KM i 287 Nm viewtopic.php?p=3903908#3903908 NOWE FOTY ZAPRASZAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
MalowanieFelg.com
POLECAM
- Leon_Wechtel
- Forum Master
- Kontakt:
- robal264
- Kontakt:
dzieki dzieki, srebrne napewno nie beda albo takie jak te albo brazowy, dzisiaj jako ze mialem dwie sztuki to sobie robie brewke pod grill tak jak maske, wlasnie rdzewieje wieczorem moze fotke wrzuce albo poczekam jeszcze troche chwilowo woda z sola na nad tym pracuje
no a jaka zla byla ze musiala w wodzie stac bez ruchuRobalowa ma rękę do migawki...
- robal264
- Kontakt:
golfiarz nie wiem skad one sa ja je kupilem od kolegi z katow wroclawskich a on od innego kolegi a ten to juz nie mam pojecia poki co jednak czekam na glosniki i maty dopiero wtedy zaczne cos dzialac
Ostatnio zmieniony pn lip 06, 2009 20:47 przez robal264, łącznie zmieniany 1 raz.
mozesz pokazac te panele z drugiej strony to powiem ci czy od niego ja jestem z wykonania bardzo zadowolonu juz 2 rok i sa okirobal264 pisze:golfiarz nie wiem skad one sa ja je kupilem od kolegi z katow wroclawskich a on od innego kolegi a ten to juz nie mam pojecia poki co jednak czekam na glosniki i maty dopiero wtedy zaczne cos dzialac
mk2 16vt 325KM 353 NM
1/4 mili best et 12.7
1/4 mili best et 12.7