[ mk3 GTI EDITION ] by slowik
Moderator: G0 Karcio
- slowik_GTI
- Użytkownik
- Kontakt:
- slowik_GTI
- Użytkownik
- Kontakt:
Poncek17, niestety nie mam ostanio strasznie mało czasu.Poza tym mam mały problem ze śubami więc musze troche powalczyć. Zabieram się za to w sobotę rano. poźniej mycie , polerka i na sesję
PS. mam nadzieje ,że latem spotkamy się na jakimś spocie jak tam wpadnę do was w sumie to juz się poznaliśmy rok temu kiedyś na spocie jak przyjechałem z Micabem ale na bank juz zapomnialeś
PS. mam nadzieje ,że latem spotkamy się na jakimś spocie jak tam wpadnę do was w sumie to juz się poznaliśmy rok temu kiedyś na spocie jak przyjechałem z Micabem ale na bank juz zapomnialeś
[color=red][b]MK I -->[/b][/color][url]http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=244554[/url]
- slowik_GTI
- Użytkownik
- Kontakt:
Marcin GTI, będzie sporo rzeczy do oblewania, na bank cos wymyślimy
idgray, na bank swoim autem , bo będe chciał abys mi jakąś porządną sesje zrobił
grzaneczka997, slowicur najbardziej podoba mi się z tego "low" .
idgray, na bank swoim autem , bo będe chciał abys mi jakąś porządną sesje zrobił
grzaneczka997, slowicur najbardziej podoba mi się z tego "low" .
[color=red][b]MK I -->[/b][/color][url]http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=244554[/url]
to chyba jakis spot na chciwlu byl nie ???slowik_GTI pisze:Poncek17, niestety nie mam ostanio strasznie mało czasu.Poza tym mam mały problem ze śubami więc musze troche powalczyć. Zabieram się za to w sobotę rano. poźniej mycie , polerka i na sesję
No musimy sie wszyscy spotkac jakiegoś grilla zrobic
[ Dodano: Pią Cze 01, 2007 13:57 ]
a kiedy bedziesz u micaba ???
Nord-vag.pl
- slowik_GTI
- Użytkownik
- Kontakt:
- piotrpotrzebny
- Użytkownik
- Kontakt: