[mk3] GT - Duży_Przemo
Moderator: G0 Karcio
- duzy_przemo
- Gadatliwa bestia
- duzy_przemo
- Gadatliwa bestia
_zakix_, Jakoś nie bardzo to widzę, miałem już mała kierownicę i nie bardzo ją widzę z powrotem. Jestem zadowolony z tej z Gti szczególnie że jest obszyta świeżą skórką. Skąd ta sugestia.
Poniżej przebieg prac nad autem.
Podkład:
Lakier bazowy
Polerka auta
efekt końcowy z nowymi lampami tył
Inpro tylne idą na sprzedaż ktoś chętny ?
Poniżej przebieg prac nad autem.
Podkład:
Lakier bazowy
Polerka auta
efekt końcowy z nowymi lampami tył
Inpro tylne idą na sprzedaż ktoś chętny ?
Ostatnio zmieniony ndz kwie 26, 2009 21:44 przez duzy_przemo, łącznie zmieniany 1 raz.
- duzy_przemo
- Gadatliwa bestia
Trochę odgrzeję kotleta, pojawiło się kilka zmian w tym jedna najważniejsza nowe lampy z przodu.
Fotka z aukcji
Projektory zrobione przez Hella dla Projektzwo. Różnic między Hella projektor jest kilka:
Kształt ramki oraz metalowy stelaż lampy zamiast plastiku w zwykłych projektorach.
Gdy Lampki do mnie dojechały były w średnim stanie i wymagały dużo serca - jeszcze trochę go potrzebują ale już są na aucie. Nie mogłem się doczekać resztę wad usunę do soboty.
ZA jakiś czas postaram się dodać nowe foty.
Fotka z aukcji
Projektory zrobione przez Hella dla Projektzwo. Różnic między Hella projektor jest kilka:
Kształt ramki oraz metalowy stelaż lampy zamiast plastiku w zwykłych projektorach.
Gdy Lampki do mnie dojechały były w średnim stanie i wymagały dużo serca - jeszcze trochę go potrzebują ale już są na aucie. Nie mogłem się doczekać resztę wad usunę do soboty.
ZA jakiś czas postaram się dodać nowe foty.