[mk3][OEM+]z miłości do detali
Moderator: G0 Karcio
może tak być, tak jak mówię nie wiem dokładnie z jakiego auta jest ta kanapa...
doszedł dzisiaj kolejny kawałek układanki zwanej "car audio" - filtr przeciwzakłóceniowy do radia - postaram się na dniach założyć i zobaczymy czy jest jakaś różnica a później jeszcze tylko jedna jedyna rzecz dojdzie i na ten sezon koniec ze zmianami w audio (kondensator, jak odpaliłem jakiś kawałek testowy (sam bass) od Raq na spocie to zabezpieczenie odcięło zasilanie wzmaka - a tak być nie może )
doszedł dzisiaj kolejny kawałek układanki zwanej "car audio" - filtr przeciwzakłóceniowy do radia - postaram się na dniach założyć i zobaczymy czy jest jakaś różnica a później jeszcze tylko jedna jedyna rzecz dojdzie i na ten sezon koniec ze zmianami w audio (kondensator, jak odpaliłem jakiś kawałek testowy (sam bass) od Raq na spocie to zabezpieczenie odcięło zasilanie wzmaka - a tak być nie może )
..:VoyteQ:.., no ten kawałek jest miażdżący więc się nie dziwię że przy twoim zestawie brakło szmocy
[size=150][color=red]
Nie dyskutuj z debilem! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.[/color][/size]
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3218645#3218645/][img]http://img196.imageshack.us/img196/2648/podpis2.jpg[/img][/url]
Nie dyskutuj z debilem! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.[/color][/size]
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=3218645#3218645/][img]http://img196.imageshack.us/img196/2648/podpis2.jpg[/img][/url]
no wiadomo że nie ale jak dla mnie to za mały przekrój masz przewodu zasilającego, ale o tym już pisałem,..:VoyteQ:.. pisze:jak odpaliłem jakiś kawałek testowy (sam bass) od Raq na spocie to zabezpieczenie odcięło zasilanie wzmaka - a tak być nie może
ja mam 35 mm2, do tego też masa prosto z aku przewodem, wzmacniacze wykorzystane w całkowitej swojej możliwości czyli 900 wat rms, i lampki power nawet nie przygasają na postoju podczas mocnego "łupnięcia", ale teraz pozostaje Ci faktycznie dać kondzia, no tyle że przy silniku AAM jest chyba słabszy prąd niż w TDI,
będziesz na Manii? chętnie bym Morelów posłuchał
k0nr4d, akurat w tym wypadku jest to raczej kwestia akumulatora a nie kabli - w AAM jest malutki alternator i aku 47 Ah
arturek320, hehe ja dalej uważam że kable są ok
co do manii to mnie nie będzie niestety, jadę na wakacje od 7 i nie bardzo mi pasuje brać wolne tydzień wcześniej, tym bardziej że jadę na dwa tygodnie
arturek320, hehe ja dalej uważam że kable są ok
co do manii to mnie nie będzie niestety, jadę na wakacje od 7 i nie bardzo mi pasuje brać wolne tydzień wcześniej, tym bardziej że jadę na dwa tygodnie
- przemekkum
- Użytkownik
- Kontakt:
..:VoyteQ:..,
szkoda że na manie się nie wybierasz, ostatnio morele w dobrej cenie stoją, tak myślałem, że jakby mi się ich brzmienie spodobało to bym może zmienił, a nie miałem okazji odsłuchu,
to coś marny rok pod względem większych zlotów, bo ani majovwka ani vwmania , ale rozumiem, sam łatwiłem sobie urlop dostosowując tylko do terminu zlotu, a wiadomo że różnie to bywa,
szkoda że na manie się nie wybierasz, ostatnio morele w dobrej cenie stoją, tak myślałem, że jakby mi się ich brzmienie spodobało to bym może zmienił, a nie miałem okazji odsłuchu,
to coś marny rok pod względem większych zlotów, bo ani majovwka ani vwmania , ale rozumiem, sam łatwiłem sobie urlop dostosowując tylko do terminu zlotu, a wiadomo że różnie to bywa,
no niestety tak wyszło... ale takie już życie "pracującego studenta" - jak nie sesja, to praca.
Co do posłuchania - planuję ostatecznie wystroić wszystko na summer cars party 2010 i tam sprawdzić się w zawodach easca (wiem, że szans żadnych nie mam, ale chcę zobaczyć czego mi brakuje i na przyszły sezon zaatakować ) i tam napewno będzie można posłuchać jak gra system
Co do posłuchania - planuję ostatecznie wystroić wszystko na summer cars party 2010 i tam sprawdzić się w zawodach easca (wiem, że szans żadnych nie mam, ale chcę zobaczyć czego mi brakuje i na przyszły sezon zaatakować ) i tam napewno będzie można posłuchać jak gra system
(prawie) g-style błekitny golf na dużym kole //..:VoyteQ:..
No i tak jak zapowiadałem pojawiła się w aucie "full wypas" kanapa z podłokietnikiem i z zagłówkami
było:
w trakcie:
i po
było:
w trakcie:
i po
..:VoyteQ:.., jest supre też sie nad tym zastanawiam. Duzo było zamieszania z przekładaniem tapicerki?
zanieek, Wiesz co, ja oddałem do tapicera, ale mówił, że prosta robota. Chyba najgorzej zdobyć kanapę na dawcę organów
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Na allegro jest aukcja, gdzie koleś oferuje usługę dodania zagłówków i podłokietnika do oparcia. Wysyłasz swoje oparcie i 250zł, a on odsyła przerobione.