Bora Vr5 by GranuL
Moderator: G0 Karcio
Bora Vr5 by GranuL - przygotowania na 2014
albo taka padaka, że szkoda wrzucać foty, albo tak dobrze, że jest fapowane;)
Nie wyrobił się lakiernik najnormalniej nawydziwiałem za dużo rzeczy ;D konsekwentnie je realizuje potrzeba poczekać do piątku tylny zderzak robi robotę przód już też jest tak jak powinno ale walczy teraz lakiernik z tak zwaną szczeliną żeby tą blende s3 odciąć wyróżnić bo ogólnie już jest zajebiście
No i kupiłem kratkę z ASO bo okazała się o dziwo w ASO najtańsza a na allegro nie było ORI używki za nic w świecie prawej więc musiałem się wykosztować. Halogeny już oklejam na żółto ryj auta już powoli przypomina ten z VT tylko tak jak mówiłem czekam na efekt tej szpary.
Tył jest zacny! czekam tylko aż będzie już w kolorze i na budzie
Przód sam się boje zależy jak ta szpara mu wyjdzie to będzie wtedy wiadomo
Listwy z tyłu na zdesiu nie ma a czemu? A bo to ten mój tajemniczy mod doszedł czyli obrysy czerwone od Passata b5FL USA
VT dla przypomnienia
V
No i kupiłem kratkę z ASO bo okazała się o dziwo w ASO najtańsza a na allegro nie było ORI używki za nic w świecie prawej więc musiałem się wykosztować. Halogeny już oklejam na żółto ryj auta już powoli przypomina ten z VT tylko tak jak mówiłem czekam na efekt tej szpary.
Tył jest zacny! czekam tylko aż będzie już w kolorze i na budzie
Przód sam się boje zależy jak ta szpara mu wyjdzie to będzie wtedy wiadomo
Listwy z tyłu na zdesiu nie ma a czemu? A bo to ten mój tajemniczy mod doszedł czyli obrysy czerwone od Passata b5FL USA
VT dla przypomnienia
V
hmm zdeś z tyłu ciekawy, chociaż jak rozumiem wydech jest tylko z jednej strony puszczony? chyba lepiej mogłoby to wyglądać z dwoma rurami:p
póki co nie najgorzej to wygląda. obrys przód i tył fajna opcja:)
przód, póki co, straszna wydumka, ale może efekt końcowy będzie lepszy, bo na VT aż tak źle nie jest;)
czekamy zatem, byle do piątku;):pub:
póki co nie najgorzej to wygląda. obrys przód i tył fajna opcja:)
przód, póki co, straszna wydumka, ale może efekt końcowy będzie lepszy, bo na VT aż tak źle nie jest;)
czekamy zatem, byle do piątku;):pub:
LopezoS, tak
miskieusz, wiem dyfuzor prosi się wyglądem o 2kominy ale to nie pasuje do Bory nie było Bory z 2kominami mk4 r32 tak ale mi to się nie widzi jakoś myślę że z jedną stroną i 2rurka będzie ciekawie to jest moja indywidualna koncepcja ale w miarę trzymam się stylu ten dyfuzor zastąpi mi zderzak Votexa bardziej agresywny po prostu bo Votex ma za wąski ten czarny pasek bo to nawet nie dyfuzor w przypadku Votexa ale miejsce na wydech i tak po lewej tylko. I tak efekt będzie najlepiej widoczny z pakietem USA.
No co do obrysów to sobie pomyślałem że skoro z tyłu jest listwa a z przodu mam obrysy to głupio by był z tyłu nie mieć a że dziwnym trafem bora nie miała w pakiecie USA ich z tyłu a passat b5 FL miał to stwierdziłem że i na krótszej borze powinno tak samo dobrze to wyglądać jak na pasku
Przód jeżeli chodzi o rozłożenie blendy i kratek to wyszedł idealnie lepiej jak na VT bo na FT za duża ją tam lekko wkleiłem ;D tylko właśnie teraz kwestia jej odcięcia i pomalowania bo wtedy dopiero nabierze mocy zwłaszcza z halogenami na aucie.
Myślę, że poczekacie tak jak i ja poczekam ;D
miskieusz, wiem dyfuzor prosi się wyglądem o 2kominy ale to nie pasuje do Bory nie było Bory z 2kominami mk4 r32 tak ale mi to się nie widzi jakoś myślę że z jedną stroną i 2rurka będzie ciekawie to jest moja indywidualna koncepcja ale w miarę trzymam się stylu ten dyfuzor zastąpi mi zderzak Votexa bardziej agresywny po prostu bo Votex ma za wąski ten czarny pasek bo to nawet nie dyfuzor w przypadku Votexa ale miejsce na wydech i tak po lewej tylko. I tak efekt będzie najlepiej widoczny z pakietem USA.
No co do obrysów to sobie pomyślałem że skoro z tyłu jest listwa a z przodu mam obrysy to głupio by był z tyłu nie mieć a że dziwnym trafem bora nie miała w pakiecie USA ich z tyłu a passat b5 FL miał to stwierdziłem że i na krótszej borze powinno tak samo dobrze to wyglądać jak na pasku
Przód jeżeli chodzi o rozłożenie blendy i kratek to wyszedł idealnie lepiej jak na VT bo na FT za duża ją tam lekko wkleiłem ;D tylko właśnie teraz kwestia jej odcięcia i pomalowania bo wtedy dopiero nabierze mocy zwłaszcza z halogenami na aucie.
Myślę, że poczekacie tak jak i ja poczekam ;D
-
- Gadatliwa bestia
Ciekawe jak by to wyglądało jakby pod tą blendę jeszcze v6 upchał
V5 starczy hehe ogólnie szukałem na allegro przed chwilą Intercolera bo fajnie można było by go tam upchać hehe ale nie będę robił wiochy
zgadzam się, no to czekamGranuL pisze:stwierdziłem że i na krótszej borze powinno tak samo dobrze to wyglądać jak na pasku
- sebastian213
- Forum Master
- Kontakt:
NO no bardzo fajne i eleganckie mody w borce się pojawiły...elegancko.....będę czekać na dalszy bieg wydarzeń...
byłe autko.... viewtopic.php?f=89&t=334465" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
nowy projekt...... viewtopic.php?f=91&t=536960" onclick="window.open(this.href);return false;
hahah mowilem ze biedak sie nie wyrobi jeszcze trochę i przestanie nas do siebie wpuszczać przez te wymysły:)
Ważne że nas wpuszcza więcej nie musi hehe dobrze jest zwłaszcza że naprawdę bull mu wymyśliłem
kolejna część układanki dałem halogeny do polerki i dziś okleiłem ogólnie jest ok ale będę musiał z czasem pomyśleć o nowych bo kupiłem oryginalne używane halogeny no i mają swoje lekkie ślady użycia a ja lubię mieć wszystko w stanie jak nowym a że preferuje tylko oryginalne części to niestety no mogę sobie pozwolić na nowe halogeny z ASO bo koszt jednego to 560zł ;/
kolejna część układanki dałem halogeny do polerki i dziś okleiłem ogólnie jest ok ale będę musiał z czasem pomyśleć o nowych bo kupiłem oryginalne używane halogeny no i mają swoje lekkie ślady użycia a ja lubię mieć wszystko w stanie jak nowym a że preferuje tylko oryginalne części to niestety no mogę sobie pozwolić na nowe halogeny z ASO bo koszt jednego to 560zł ;/
Przecież to i tak będzie na dole, w zderzaku nic nie bd widać
jak masz za dużo $ zawsze możesz swap na r32 robić albo na WOŚP dać, a nie nowe halogeny za klocka:p